Karácsonyi könyvpiaci ajánlónk

A TKK Kereskedelmi Kft. több, mint 20 éve van jelen a magyar könyvpiacon. Kiadványaik igen széles palettán mozognak, eddig több, mint félezer könyvet jelentettek meg kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az óvodások és kisiskolások részére gazdagon illusztrált mesekönyvek és versgyűjtemények, képességfejlesztő foglalkoztatókat készítenek, melyek egyaránt kielégítik a gyerekek és a szülők, pedagógusok elvárásait. A nagyobbak ifjúsági regények, történelmi olvasókönyvek, matematikai feladatgyűjtemények és antológiák mellett kislexikonokat és egyéb referenciakönyveket is szép számban találhatnak kiadványaik között. A felsőoktatási intézményekbe jelentkező fiataloknak a sikeres felvételit, érettségit segítő kézikönyveiket szánják.

 

Felnőtt olvasóiknak háromnyelvű fotóalbumokat, regényeket és gazdag képanyaggal illusztrált ismeretterjesztő- és tudományos album könyveiket ajánlják.

 

Könyveik nagy példányszámban, versenyképes áron készülnek, így arra is lehetőségük van, hogy a piaci árakon, illetve sok esetben annál kedvezőbb áron kínálják azokat olvasóiknak.

Kiadványaik és egyéb termékeik az ország egész területén megtalálhatók igen széles terjesztői hálózatuknak köszönhetően. Ma már országszerte kaphatók könyveik nagykereskedésektől a vidéki üzletekig valamennyi típusú kereskedésben is. 2017 év eleje óta könyveiket online is megvásárolhatják a hozzájuk látogatók a www.tkkonline.hu webáruházukban, ahol a teljes választékuk megtalálható kiváló árakon.

Folyamatosan törekednek kínálatuk további szélesítésére, olvasóik igényeinek még jobb megismerésére és kielégítésére. Új könyveikről információt a rendszeresen megjelenő hírleveleikből ill. webáruházukból kaphatnak megrendelőik. Kukkantsatok bele a karácsonyi kínálatba: https://tkkonline.hu/karacsonyi-konyvek

Promóció

 

MEGOSZTÁS