Karácsonyi hangulat a Familyparkban

A burgenlandi St. Margarethenben található Familyparkban 2017. december 7-től 10-ig különleges karácsonyi napokat tartanak. Ünnepi fényfüzérek, karácsonyi dekoráció, több száz fenyőfa, valamint a sült gesztenye és a forralt bor összetéveszthetetlen illata varázsol adventi hangulatot a szabadidőparkba. A karácsonyi vásárokat kedvelőknek ezt az eseményt semmi esetre sem szabad kihagyniuk!

A látogatóknak az önfeledt szórakozásról és az izgalmakról sem kell lemondaniuk. A szabadidőpark túlnyomó része ugyanis nyitva tart, és így a tél közepén is felülhetnek a Patkánymalom (Rattenmühle) hullámvasútra vagy az Erdei Expresszre (Waldexpress). A téli programlehetőségek közül is kiemelkedik a gyermekeknek szóló karácsonyi műsor, amelyet naponta több alkalommal is előadnak. A táncosok és énekesek egy varázslatos történetet mesélnek el.

A látogatókra a parkban sétálva számos meglepetés vár. Érdemes például a gyermekekkel ellátogatni a télapóhoz, és ha már ott járnak, akkor bedobni a karácsonyi postahivatal postaládájába a karácsonyi kívánságlistát.

A vendéglátóegységekben is számos karácsonyi specialitás kapható: a kínálat a sült gesztenyétől és mandulától kezdve a forralt boron át egészen a fűszeres puncsig terjed. A mályvacukor sütögetése tábortűznél szintén kihagyhatatlan élmény.

Burgenlandban éjszakázni

Aki messzebbről érkezik a Familyparkba, annak érdemes megszállnia egy közeli panzióban vagy szállodában. Speciális ajánlatcsomagok közül az alábbi honlapon válogathatnak az érdeklődők: https://www.familypark.at/hu/ajanlatok/packages/

Így már semmi sem állhat egy családi körben töltött téli hétvége útjába, ráadásul a Familyparkban egészen biztosan elfelejthető az otthoni karácsonyi nyüzsgés.

Karácsonyi Varázslat a Familyparkban
2017. december 7–10.
11.00–20.00óra
Beengedés/kassza 18.00óráig
A belépőjegy ára: 18 euró (3 éves kortól).
Az éves bérlettel rendelkezőknek a belépés ingyenes.

Tipp! A karácsonyi napokat követően nagy karácsonyfa-kiárusításra kerül sor. További információk: www.familypark.at

 

MEGOSZTÁS