Játékra fel a ZEWA ajándékcsomagokért, FB oldalunkon!

Mostani Facebook játékunk – https://www.facebook.com/happyfamily.hu/ nyereménye az utazás  során kialakuló „váratlan” helyzetekben lehet nélkülözhetetlen segítőtársunk. Így, ha épp nyaralni készülsz, akkor a lehető legjobbkor találkozol a FB oldalunk mai posztjával! 🙂

Ugye, veletek is előfordult már, hogy egy végeláthatatlannak tűnő autós utazás alatt egyszer csak ragacsos gyerkőc kezek tűntek fel a hátsó ülés rejtekéből? De adódnak olyan helyzetek is, mikor sürgősen szükség van papír zsebkendőre – ami persze kíméli is az apróságok orrát – vagy háááát, mondjuk ki: nedves toalettpapírra?
Így hát összefogtunk a Zewával, együttműködésünk eredménye pedig 3 olyan hasznos csomag lett, amely az utazás során felmerülő váratlan helyzetekre jelenthet megoldást.

Lássuk, mit rejtenek a csomagok: a  maszatos gyerkőckezek tisztántartásához nélkülözhetetlen Zewa Classic és Protect kéz- és arctörlő kendőket, a Zewa nedves toalettpapírját, amely utazós kiszerelésének köszönhetően nyaralás közben is gondoskodik a  család személyes higiéniájáról, illetve a  praktikus csomagolású és különösen gyengéd Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendőt, amely bárhol és bármikor Veled lehet, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

Jöjjön még néhány hasznos információ a termékekről:

A Zewa nedves toalettpapírjai nyaralás közben is gondoskodnak az egész családról!  A száraz toalettpapírt követően használva kellemes tisztaságérzetet biztosít, és segít elkerülni a fertőzéseket is. Mivel fontos számunkra a környezet fontos ez is- a Zewa nedves toalettpapírjai ugyanúgy lehúzhatók a WC-ben, mint a hagyományos toalettpapírok. A lapok szétoszlanak – természetes folyamatok útján lassan egészen apró részekre esnek szét – a vízben, és semmiféle dugulást nem okoznak. Praktikus kis csomagolásuk bárhol és bármikor veletek lehetnek.  Irritált, kipirosodott orr-ismerős a helyzet? Az új Zewa Softis Soft & Sensitive puha és kíméletes, de mégis extra erős papír zsebkendőinek anyaga mandulaolaj és aloe vera különleges keverékét tartalmazza, így gyengéden gondoskodnak az érzékeny, irritációra és kipirosodásra hajlamos bőrről – még az allergiaszezon kellős közepén is. Vidd magaddal a táskádba rejtve, a dobozos változat pedig az otthonodban is éppen akkor lehet kéznél, amikor a legnagyobb szükséged van rá! 

Próbáld ki te is a Zewa újdonságait! Írd meg nekünk FB oldalunkon, a játékot promotáló poszt alatt kommentben, hogy mi az a két különleges összetevő, amelytől olyan pihe-puha és gyengéd a Zewa újdonsága a Softis Soft & Sensitive papír zsebkendő?

A helyes megfejtők jutalma 3 db Zewa ajándékcsomag, melyek tartalma:

  • 1 db dobozos Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendő
  • 1 db 9*10-es Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendő
  • 1 db Zewa Classic kéz-és arctörlő kendő
  • 1 db Zewa Protect kéztörlő kendő
  • 1 db Zewa Pure nedves toalettpapír
  • 1 db Zewa Almond Milk nedves toalettpapír

A játék időtartama: 2018. július 13. 12.00 – július 19. 19:59
Sorsolás: 2018. július 20-án, 12:00-kor

 

#promóció

MEGOSZTÁS