Játék, kaland, kihívás – idén nyáron a Karos Spa-ban!

Már hetek óta töröd a fejed, hová is menjetek nyaralni az idén? Ne gondolkozz tovább! Titeket is vár Zalakaros kedvenc családbarát szállodája: a Hotel Karos Spa. Kényelmes szobák, finom ételek, óriási wellness birodalom és persze, kitűnő programok!

Ám a Karos Spa még tovább fokozza az élményt! Íme, hát a nyár fő attrakciója: a GémKlub Társasjáték Játszóház… ahol igazán összehozzák az egész családot egy nagy vidám játékra! Kipróbálhatjátok az örök kedvenc és persze a legtrendibb, legklasszabb társasjátékokat játékmesterek segítségével! Ha pedig megvolt a játék… jöhet a Kaland és a Kihívás! Különleges élmények, meglepő feladványok, fantasztikus megfejtések… Mindezek a Karos Spa Szabadulószobákban!

Ezen felül a legkisebbnek idén egy szuper meglepetés játszóházzal készültünk, ahol szakképzett óvó nénik gondoskodnak a jókedvről. Sőt, profi animátor csapatunk is akcióba lendül, lesz itt minden, mi móka és remek szórakozás!

Ha tehát nem akarod kihagyni Te sem életed legjobb vakációját, ne habozz, foglalj most, hisz a Karos Spa-ban minden perc csupa Élmény, Mosoly és Kikapcsolódás

 

Promóció