Itt van az ősz, itt van újra…. és itt vannak a bőrproblémák is….

Megfigyeltétek már, ahogy beköszönt az ősz, és a kellemes nyári időjárás és pihenés után mikor újra indul a mókuskerék, a mindennapok stresszének hatására az addig nyugvó bőrproblémák is újra előkerülnek? Hol máshol beszélgetnénk az aktuális problémáinkról, mint a reggeli szerkesztőségi kávézás közben ahol természetesen minden előkerül: érzékeny bőr, kipirosodásra hajlam, vagy csak egész egyszerűen egy kis fáradtság…..

Ilyenkor a szerkesztőség olyan, mint egy naaagy szépészeti központ: jönnek a problémák és persze azonnal a megoldások is. Ezen a héten bizony egy nagyon sokunkat érintő problémára, a kipirosodásra és a fáradt bőrre kerestünk megoldást.

Ha bőrápolás és kezelések akkor egyértelműen a Royal Clinics munkatársait faggatjuk, akik azonnal mondták is a megoldást: Sylfirm kezelés! A Sylfirm Hiperpigmentációs terápia a már jól ismert rádiófrekvencián alapul: a rádiófrekvencia energiája a bőrrétegekbe a mikrotűkön keresztül jut el, ami kollagéntermelést indukál és erősíti az alapmembránt. (Az alapmembrán bőr esszenciális része, és a bőr tápanyagforrásaként szolgál. A bőr öregedése a meggyengülő alapmembrán rugalmasságának elvesztésével indul.)
Ez eddig oké, de miben más a Sylfirm?
Hatékonyan továbbítja a rádiófrekvencia energiát a bőr mélyebb rétegeibe, nincs vérzés, nincs mellékhatás, nincs felépülési idő! Pont, ahogy szeretjük, igaz?
A klasszikus rádiófrekvenciás kezelések hatékonyságát két összetevő határozza meg: a mikrotűk behatolásának mélysége, és a kontrollált szöveti hőmérséklet optimalizálása. A Sylfirm mindkét szempontból a legjobb a célzott bőrterület feszesítésére és liftingelésére is: elég hosszúak a tűk és optimálisan szabályozott szöveti hőmérsékletváltozást biztosít. Egészségessé teszi a bőrt, erősíti az alapmembránt, regenerálja a kollagént, eltávolítja a különféle bőrelváltozásokat.

A hatása már az első kezelés után látványos, a hosszú távú hatása pedig pedig arra ösztönzik a pácienseket, hogy tovább folytassák kollagéntámogató kezeléseiket a Sylfirm géppel. A kezelés hatásos a striák és a szemkörnyéki ráncok kezelésében is. Viszlát bőrproblémák, ezentúl tuti nem aggódunk az ősz miatt!
A kezelésről még többet olvashatsz itt

MEGOSZTÁS