Irány a suli! De csakis menő szettekben!

Véget ér a nyár, az augusztus a legtöbb családban már az iskolaszerek beszerzéséről szól, és arról, hogy vissza kell terelgetni a lurkókat az iskolapadba, aminek természetesen annyira nem örülnek.

Néhány színes és vidám ruhával, egy menő hátizsákkal vagy tornacsukával fel lehet dobni a kedvüket, nem beszélve arról, ha a suliba menős ruhájuk vidám, akkor nekik is több kedvük lesz a kispajtásokkal találkozni.

A színek kavalkádja

A kisfiúknak mindenképpen színes, intenzív mintákkal díszített, ám mégis vagány ruhadarabokat ajánlunk. Évek óta tartja magát a dinoszauruszos minta, ezen az őszön sem lesz másként, bőven találunk az üzletek kínálatában kisebb, nagyobb dinómintás pólókat, pulóvereket. De a mozihősök sem tűntek el, akár grafikus, akár printelt formában, de itt vannak a sztárok, akikkel a gyerkőcök igazán vagánynak érezhetik magukat. És bár mi felnőttek annyira nem rajongunk értük, egy-egy darab erejéig engedhetünk a nyomásnak.

Traktorok és munkagépek

A kisfiúk imádják a gépeket, legyen az egy traktor, egy mozdony, egy daru vagy erőgép. Nem véletlen, hogy megjelennek ezek a ruházaton is, és valljuk, annyira menők ebben a gyerekek, hogy vétek lenne nem megvenni egyet-egyet erre az őszre. Keressünk hozzá bátran színeket, a fiúk amúgy is szívesen öltözködnek élénk árnyalatokba. Piros, sárga, kék, és zöld színek mind határozottá és vidámmá teszik a megjelenésüket.

1.AboutYou/LEVI’S 2. AboutYou/KangaROOS 3. H&M 4. AboutYou/CONVERSE 5. H&M 6. AboutYou/Polo Ralph Lauren 7. H&M 8. H&M 9. H&M

A lazaság is divat

Felsőben már sokkal lazábban szeretnek a fiúk öltözködni, imádják, ha minden lóg, ha a cipőt nem kell befűzni, ha a farmer lezser és szakadt. Ebben a divat is a kezükre játszik, hiszen a pólók, pulcsik fazonja is ezt erősíti, de néhány jó alapdarabbal mégis el tudjuk érni, hogy csemeténk jól öltözöttnek tűnjön.

1.H&M 2. Reserved 3. Reserved 4. H&M 5. Reserved 6. Answear/Mango Kids 7. H&M 8. Reserved

Királylányok az osztályban

Nehéz lenne pálcát törni afölött a kislány fölött, aki divatosan szeretne megjelenni az iskolában. Kétségtelen, már kiskorban ráéreznek arra, hogyan tudják saját stílusukat képviselni, és ha ebben partnerek vagyunk, akkor az iskolában is bájosan, csinosan tudnak öltözködni. Nem kell hozzá más, mint néhány menő kiegészítő, egy, két alapdarab, amit aztán pólókkal, blúzokkal variálhatnak.

1.Reserved 2. Sinsay 3. H&M 4. H&M 5. H&M 6. H&M 7. Sinsay 8. Reserved 9. AboutYou/Blue Seven

Kényelmes, mégis divatos

Ezt az összeállítást azoknak a lányoknak ajánljuk, akik a kényelmes megjelenést helyezik előtérbe. Ők azok, akik szeretik a puha, kényelmes pulcsikat, a bő fazonokat, a laza szetteket. A színek terén kora ősszel bátran maradjunk a pasztell árnyalatoknál, amiket sötétkékkel, feketével, drappal és barna színekkel tudunk kombinálni. Ősszel érdemes a réteges öltözködést is szem előtt tartani, hiszen a reggelek már hűvösek, de napközben még meleg van. Jöhetnek a mellények, a dzsekik és a vékony pulcsik, ez utóbbiakat derékra kötve, vagy a vállra vetve stílusos lesz a megjelenés.

 

1.AboutYou/Mister Tee 2. Sinsay 3. H&M 4. Answear/Mango Kids 5. Reserved 6. Answear/Mango Kids 7. AboutYou/Tommy Hilfiger 8. H&M 9. Reserved

Akik a suliban is a divatot diktálják

A gyerekek, ha öltözködésről van szó, szívesen vesznek példát rólunk, felnőttekről, így nem csoda, ha megjelennek az ocelot, párducmintás darabok, amikben a lányok nagyon divatosak lehetnek. Óvatosan bánjunk ezekkel a mintákkal, mert a túl sok tényleg túl sok, elég egy-egy darab, amit egyszínű alapdarabokkal érdemes párosítani.

  1. Sinsay 2. Sinsay 3. Reserved 4. Answear/Mayoral 5. H&M 6. H&M 7. H&M

Szerzőnk: Kovács Nóra, stílustanácsadó, a www.chic-and-charm.hu alapító-szerkesztője
Fotók: a fent megnevezett márkáktól

Cover-fotó: 1.H&M 2. H&M 3. H&M 4. Reserved 5. Deichmann 6. H&M 7. H&M 8. Deichmann 9. Answear/Mayoral 10. Deichmann