Interaktív gyermekprogram a kismartoni Esterházy-kastélyban

Szeretnénk Nektek bemutatni egy rendhagyó és igazán színes programot, nem messze a magyar határtól, Eisenstadtban, az Esterházy-kastélyban. Ezért a szuper programért igazán megéri felkerekedni a család aprajával-nagyjával, biztosak vagyunk benne, hogy egy életre szóló élmény lesz a gyerekeknek.

A programot interaktív vezetéssel kísérhetjük végig, ami így nem egy száraz, unalmas zenei attrakció, sőt humoros, modern emberként mutatja be az udvari muzsikusként sokszínű zenei feladatokkal megbízott Joseph Haydnt.

A zeneszerző Joseph Haydn-ről tudni kell, hogy mindig tele volt kreatív ötletekkel. Az Esterházyak udvarában igazán változatos feladatokat kapott. Az odalátogató családok megtudhatják a programkeretében, hogy miért is ijesztgette hangos dobszó a hallgatókat Haydn szimfóniájában, és hogy miért hagyják el egymás után a színpadot a zenészek a Búcsúszimfóniában. A gyerekek megismerkedhetnek Haydn egyik kortársával, és kipróbálhatják, hogy milyen a színpadon állni muzsikusként, karmesterként vagy operasztárként.

A program kb. 75 perces, és 6 éves kortól bátran ajánljuk.

A programok időpontjairól/nyitvatartásról/árakról itt tudtok tájékozódni:

Esterházy-kastély
Esterházyplatz 5 7000 Eisenstadt
T +43 (0) 2682 / 63004 – 760
kulturvermittlung@esterhazy.at
www.esterhazy.at

 

MEGOSZTÁS