Indián nyár és őszi felfrissülés

Élvezzétek ki az utolsó nyári napsugarakat a Bükk szívében és mondjatok a nyár végének közeledtével is IGENt az afrikai hangulatú kalandokra!

A Bükk rejtekében egy varázslatos, különleges világ várja az egész családot!

Hogy mivel várnak Titeket a Bambarában?

Afrikai tematikával fűszerezett wellness élmény kavalkáddal, gyermek programokkal, játszószobákkal, szurikátákkal és törpekengurukkal, félpanzióval, Bizsu pecsétgyűjtéssel, a Bükki Rejtélypark élményével és természetesen vízi kalandokkal a meleg napsugarak alatt!

Használjátok ki az indián nyár nyújtotta utolsó nyárias napokat!

Tölts el pár romantikus napot pároddal vagy éljetek át emlékezetes kalandokat családdal és élvezzék ki az afrikai hangulatot és a számtalan izgalmas programot! Pihenjétek ki fáradalmaitokat a wellness részlegen, ahol a gyerekekről sem feledkeztünk meg!

RÉSZLETEK

Röpke wellness, ha csupán 1 éjszakára tudtok jönni!

Szüless újjá a kényeztető wellness részlegükön, kalandos programok vagy Mali Beach segítségével Te is! Engedd meg, hogy elvarázsoljon a Bambara Spa misztikus barlangfürdője, élménymedencéje és élvezd egyedülálló Dogon szauna parkot, mely a törzsi világba kalauzol el.

RÉSZLETEK

Gondolj már most az őszi szünetre!

Az év legborzongatóbb napját igazán különlegessé teszik, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményben legyen része! Halloween idején afrikai töklámpások fényével átszőtt útvesztők, boszorkányosan finom ételek, pókháló alá rejtett csodák várják az egész családot!

RÉSZLETEK

ELÉRHETŐSÉGEK:

H-3324 Felsőtárkány,

Bükkerdő sétány 2-4.

E-mail: info@bambarahotel.hu

Telefon: +36 36 534 500

 

MEGOSZTÁS