Így legyél mindig nyugodt és egészséges!

Győzd le az ősz kihívásait a Nutrilite™ segítségével!

Gyakran idegeskedsz? Az állandó stressz nem csak az idegrendszeredet meríti ki, de az immunrendszeredet is gyengíti. Hívd segítségül a Nutrilite™ Less Stress, More Yes és az Immuno étrend-kiegészítőt, hogy nyugodtabban és egészségesebben nézz szembe az őszi idő kihívásaival.

 Mondj búcsút a stressznek!

Vannak napok, amikor úgy érezzük, nem tudunk megbirkózni a stresszel. Neked is ismerős? Néhány módszer segíthet, hogy fesztelen és zökkenőmentes legyen az életed.

  • Lélegezz mélyeket! A légzéstechnika hatékony módszer a feszültség és a szorongás enyhítésére. A levegővétel során gondolj szép dolgokra, legyen az egy emlék, a kedvenc számod vagy bármi, amitől megnyugszol.
  • Pakolj össze! A rendetlenségben frusztráltabb lehetsz, ezért, ha csak pár perced van, hogy kicsit elpakolj, már az is megoldást jelenthet. Kevésbé érzed majd idegesnek magad, hiszen az átláthatóság csökkenti a stressz-szintet.
  • Mozdulj meg! Sportolás közben a szervezeted olyan hormonokat termel, amelyek felszabadítanak és boldogabbá tesznek, ráadásul közben a gondolataid is lecsillapodnak.
  • Némítsd le! Az okostelefon és a közösségi média stresszforrást jelent és nehéz elszakadni tőle. Első lépésként némítsd le naponta néhány órára a jelzéseket, így nem fogsz azonnal a készülék után nyúlni, amikor értesítést kapsz.
  • Lazulj el a porállagú, sárgabarack-narancs ízű Nutrilite™ Less Stress, More Yes segítségével! A citromfűkivonattal dúsított étrend-kiegészítő jódot tartalmaz, ami hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és támogatja a kognitív funkciókat, segíti a koncentrációt, az érzékelést és észlelést, javítja a memóriát. A tasakba emellett folsav is került, ami a fáradtságérzet ellen veszi fel a harcot. Nem maradhatott ki az étrend-kiegészítőből a magnézium és a B2 vitamin sem. Az előbbi segít ellazulni, csökkenti a szorongást és javítja a szellemi teljesítőképességet, az utóbbi az energia hasznosításában vesz részt. A tasakba zárt „nyugalmat” bárhova magaddal viheted, és bármikor, vízbe keverve fogyaszthatod.

Vértezd fel az immunrendszered!

A szorongás az immunrendszerednek sem tesz jót. Vigyázz épségére, hiszen szervezeted védekező mechanizmusa felelős azért, hogy mindig egészséges maradj.

  • Táplálkozz egészségesen! Fontos, hogy megfelelő mennyiségű élelmi rosthoz juss, ez segíti az emésztést és fenntartja a bélflóra egyensúlyát. Emellett a vitaminok fogyasztása is elengedhetetlen: a C- és a D-vitamin jó immunerősítők, serkentik a fehérvérsejtek képződését és működését.
  • Menj ki a szabadba! Sétálj nagyokat ősszel is, a friss levegő és a napfény nem csak egészsedre lesz jótékony hatással, de a hangulatodat is javítja.
  • Ápold magad! A nap végén egy meleg fürdő vagy egy arcpakolás újjá varázsolhat, általa kisimulhatnak az idegeid, könnyebben megtalálhatod a lelki egyensúlyt. És ha a lelked rendben van, az a szervezeted védekező képességére is kedvezően hat.
  • Aludj jól! A minőségi éjszakai alvás az immunrendszered jó barátja. A pihenés segíti a gyulladásgátló anyagok termelődését, ezáltal erősödnek tested védekező mechanizmusai.
  • Maradj egészséges az év utolsó hónapjaiban is a Nutrilite™ Immuno-val! A Nutrilite™ legújabb étrend-kiegészítője a benne lévő cinkkel és C-vitaminnal járul hozzá az immunrendszer normál működéséhez. A málnaízű gumitabletta emellett bodzakivonatot is tartalmaz: ez az antioxidáns hatású gyógynövény támogatja a szervezeted védekező képességét, és abban segít, hogy egészségesen és életerősen élvezd az őszi időjárást.

Forrás: Double Decker Communications

Coverfotó: Shutterstock.com