Így kell járni, úgy kell járni – MESESÉTA+MESEHAJÓ program két turnusban 2021. július 24-én

Kb. 50 perces séta a Budai Várban, a Budavári Sikló és a Mátyás-templom között. Mátyás király udvari bolondja, valamint kísérőinek mesés sétája, állomásonként kis történetekkel fűszerezve, 30-40 fős csoportokban. A séta távja kb. 800 m. A séta programot követően további kb. 800 m gyalog a Batthyány téri kikötőbe a TRIP-hajóhoz /MESEHAJÓ/, ahol a KISVAKOND A NAGYVÁROSBAN c. mesemusical kerül bemutatásra, a Madách Színház művészeinek közreműködésével.

A 2002 óta működő Mesehajó a Dunán project a legendás Minimax-Mesehajók jogutóda.

Két évtizede szórakoztatja a családokat, ill. az óvodai és iskolás csoportokat sikeres és népszerű magyar színpadi gyermekprogramokkal.

A Mesehajó a pandémia alatt nem csak megújult – új flotta taggal bővült a színházi TRIP hajó révén -, hanem programjait tekintve is növekedett.

A Madách Színház társulati tagjainak közreműködésében elindul a MESESÉTA project, mely a budavári sétával veszi kezdetét július 24-én. A Mesehajó-csapat nagy reményeket fűz a program sikeréhez, mivel a Mátyás király udvari bolondjai által levezényelt sétát a későbbiekben újabb tematikus ötletek megvalósításával tervezik színesíteni.

Meseséta 2021 július 24.

A  program két turnusban 2021 július 24-én:

  • 10 órától Meseséta a budai Várban Mátyás király udvari bolondjainak kíséretében +
  • 12 órától a Kisvakond a nagyvárosban c. mesemusical a TRIP (Mese)hajón.
  • 15 órától Meseséta a budai Várban Mátyás király udvari bolondjainak kíséretében +
  • 17 órától a Kisvakond a nagyvárosban c. mesemusical a TRIP (Mese)hajón.

Jegyek elővételben a jegy.hu oldalon.