Idén ősszel ragyogni fogok!

Itt van az ősz, itt van újra, és engem is – ahogy mindenkit – bedaráltak a mindennapok. Beindult a suli, az ovi, az edzések és különórák, és hát, amit nyár végén hátrahagytam feladatokat,bizony azok is megvártak. Szeptemberi fogadalmam azonban nagyon egyszerű: akkor sem hagyom, hogy bedaráljon a stressz és a kialvatlanság, én minden erőmmel megtartom kipihent nyári énemet. Hogy kit hívok hozzá segítségül? Természetesen kedvenc helyemet és szakembereit: irány a Royal Clinics!

Természetesen a szokásos ebédidőben érkeztem, és azonnali megoldást kerestem, de ez tőlem már nem is meglepő. Gyorsan látleletet vettünk a bőrömről, és megbeszéltük: hogy eltüntessük a nyaralás kellemetlen nyomait, egy gyors peelingezéssel kezdünk, és közben megbeszéljük a továbbiakat. Nekem a peeling mindig jöhet, válasszuk ki az aktuális bőrállapotomnak megfelelőt és kezdhetjük is! 

Dizájner peelingek

Korábban már írtunk róla, de szívesen tesszük újra: az Image I peeling a választás szabadságát kínálja, hiszen bőröd aktuális állapotának megfelelően választhatsz kezelést. Értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést, a márka által szabadalmaztatott fejlett technológia pedig segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. Gyors, látványos hatás az eredménye, a bőrhibák és foltok elhalványulnak, a bőr felfrissül.

És miből választhatsz?

Image I peel Ormedic Lift

Természetes megoldás: nem-kémiai felületmegújító kezelés, kíméletesen hámlaszt növényi enzimek segítségével,közben fekete nadálytő növényi őssejtek regenerálják a bőrt, segítik fenntartani fiatalos megjelenését.

Image I peel Lightening Lift 

Tökéletes megoldás a foltok ellen. Ez a kezelés tejsavat és kojiksavat kombinál a leginnovatívabb növényi fehérítőkkel, Echinacea őssejtekkel,az egyenletes bőrtónusért.

Image I peel Wrinkle Lift

Glikolsav és retinol ultra-felületmegújító elegye tesz a sima bőrtextúráért, láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben a nyáriorgona őssejtek csökkentik a gyulladást, és eltüntetik a fénykárosodás jeleit.

Image I peel Acne Lift

A makulátlan arcbőr felelőse. Alfa- és béta-hidroxisavak erős keveréke, orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat és megszünteti a pattanások, aknék utáni sötét elszíneződéseket.

Image I peel Signature Face Lift

Igazi nagyágyú az érzékeny bőr megújításáért. Gyümölcsenzimeket kombinál, hogy felgyorsítsa a sejtszintű megújulást. Tápláló C-vitaminnal és Centella őssejtekkel nyugtatja a kipirosodást, és erősíti a rozáceára hajlamos bőrt, így azonnali ragyogást biztosít.

Nyaralás utáni regenerálásra a Wrinkle Lift került rám, mehetünk tovább. Mi lesz következő látogatásomkor?

Bőrsimítás hialuronsavas feltöltéssel!

Persze kizárólag prémium töltőanyaggal: a filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, ami kimagaslóan tartós hatású és biztonságos. Minek köszönheti a sikerét? Használatakor az Yvoire sima felszínt és kiváló támasztó kapacitást mutat. Összetétele a többféle méretű részecskéknek köszönhetően ideális, ráadásul 0.3% hozzáadott lidokaint tartalmaz, így csökken az injekciózás alatti fájdalom. Jöhet!

A választás újra a tiéd: különböző méretű molekuláinak köszönhetően speciálisan a problémára fókuszálva választhatod ki, kezelésed melyik töltőanyaggal történjen.
– a Classic kisméretű hialuronsav-molekulákat tartalmaz bőrfelszíni ráncok töltésére és érzékeny bőrre tökéletes
– a Volume közepes méretű hialuronsav-molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat és visszaadják arcod volumenét
– a Contour 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia jó az arckontúrok definiálására, kis- és nagyméretű hialuronsav-molekulák kombinációjával.

És azt mondtam már, hogy újra ebédidő alatt jövök majd?

Ragyogj te is! A Royal Clinicsnek köszönhetően most mind a két kezelést kedvezménnyel próbálhatod ki szeptember 30-ig: újítsd meg bőröd a dizájner kezelésekkel és használd hozzá a 30% kedvezményt jelentő HAPPY30 kódot, és tüntesd el a ráncokat hialuronsavas feltöltéssel, 20% kedvezménnyel a HAPPY20 kóddal. A kedvezmény a szeptemberi bejelentkezésre érvényes!

Bejelentkezés és bővebb információ: www.royalclinics.hu

 

Promóció

 

Szerzőnk: B. Á.  – Happy Family szépségrovat-szerkesztő

Fotók: freepeik.com