Hurrá pihenünk!

Biztos, hogy sokan útnak indultok az Ünnepek alatt, vagy éppen utána. Mi kell a biztonságos utazáshoz? Naná, hogy egy megbízható navigációs rendszer, ami biztonságosan segíti a családi utazásotokat.

Végre Magyarországon is elérhető a pénztárcabarát Mio Pilot 15 FEU LM navigáció45 európai ország térképével. Nagyszerű társ az autós utazásokhoz: a navigáció segítségével eldönthetjük, hogy egyszerű, gyors, takarékos, vagy rövid útvonalat válasszunk attól függően, hogy melyik szempont a legfontosabb. A Mio Pilot 15 FEU LM nagyméretű, 5 colos kijelzővel és sávasszisztenssel gondoskodik a biztonságos vezetésről, mindössze 24.990 Ft-ért.

Biztonságos navigáció – fókuszban a vezetés!

A fejlett útkereső algoritmussal ellátott, díjnyertes GPS navigációs szoftverrel a Pilot™ 15 LM könnyen és gyorsan megtervezi az útvonalat. Megválaszthatod a legegyszerűbb, leggyorsabb, legrövidebb útvonalat attól függően, hogy éppen a gyors célbajutás, vagy az üzemanyag-takarékosság az aktuálisan fontosabb szempont.

Gyors indulás, nagyobb képernyő – 5″/ 12,7 cm

A QuickStart rendszerrel a Mio Pilot 15 LM pár másodperc alatt megtervezi az útvonaladat. Az egyszerű és intuitív menü segítségével még a  kedvenc útvonaltípusodat is megválaszthatod, ráadásul a hagyományos képernyőkhöz képest 32%-kal nagyobb5 colos, azaz 12,7 cm-es átmérőjű kijelzőn a térkép sokkal jobban látható,így menet közben vagy álló helyzetben is kényelmesebb és egyszerűbb böngészni az útvonalat.

Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés 45 európai országra

A készülék élettartamra szóló térkép frissítéseinek köszönhetően nem kell többé aggódni az úthálózat változásai miatt, hiszen az otthoni számítógépünkre telepített MioMore Desktop alkalmazás az ingyenes térkép frissítésekről folyamatosan értesít. A Mio eszközt egyszerűen a számítógéphez csatlakoztatva 45 európai ország legfrissebb térképadatai tölthetők le.

Hangos utasítások a kényelmes vezetéshez

A Mio Pilot 15 FEU LM kimondott utcanevekkel segíti a könnyebb tájékozódást, így elég csak a vezetésre figyelned. A Mio Pilot 15 FEU LM-be Micro SD-kártya is helyezhető, rendelkezik sávasszisztens funkcióval, és a sebességhatár túllépésére is figyelmeztet.

A készülék 24.990 Ft-tól vásárolható meg a webáruházakban, valamint az Extreme Digital és BestByte Allee üzletekben.

Szeretnéd te is kipróbálni? Kövess minket, hamarosan egy szerencsés követőnk megteheti!

 

Promóció