Hozd magad formába a szülés után: 5 problémára 5 megoldás

A gyermekszülés csodálatos, de közben eléggé megviseli a női szervezetet: várandósság alatti túlsúly, kialvatlanság miatti fáradt arcbőr, hajszálerek a lábakon. A modern technológia azonban már talált megoldást a legtöbb problémára. Sánta Jennifer, a Fit Club Zugló kozmetikusa azt mutatja meg, milyen módszerekkel válhat ismét fiatalossá, karcsúvá és vonzóvá a kismama.

A terhesség és a szoptatás ideje alatt egy kozmetika még nem igazán tud tenni az édesanyákért, ám utána máris számos kezelés kínálkozik a kismamák által leggyakrabban elpanaszolt kisebb problémákra. Lássuk, melyek ezek

  1. Gyors megoldás a terhességi plusz kilók eltüntetésére

Miközben nagyon sok újdonsült anyukát zavar, hogy a várandósság alatt felszedett néhány kilót, a kicsivel való elfoglaltság nem engedi meg, hogy túl sok időt fordítson a lefogyásra. Erre megoldás lehet a kavitációs zsírbontás, amely jelentősen gyorsítja a folyamatot, és ráadásul elég heti egy alkalommal részt venni a kezelésen. Mindezt kismamáknak kardioedzéssel és infraszaunával kell kombinálni a hatékonyabb alakformálás érdekében. Az infraszauna méregtelenítés szempontjából es anyagcsere gyorsítás szempontjából is kiváló, ráadásul addig az anyuka megpihenhet kissé a csöndben – teszi hozzá Sánta Jennifer.

  1. Kialvatlanság, hosszú éjszakák = fáradt szemek

Tízből tíz kismama a legnehezebb dolognak kialvatlanságot említi meg a gyermek születése utáni első félévben. A fáradtság és koncentrálóképesség csökkenése mellett mindez az anyukák arcára is íródik beesett, táskás, fáradt szemek formájában.

Ilyen esetekben a több helyen is elérhető Mátrix RF arcfiatalító kúra lehet a segítség. A lifting hatású kezeléssorozat eredménye meglehetősen hamar megmutatkozik, az enzimes hatóanyag bevitellel tovább fokozhatjuk a kezelés látványosságát – mondja a kozmetikus.

Kevésbé célzott, de azért hatásos és olcsóbb az SSR bőrrejuvenációs kezelés, amely felfrissíti, teltebbé varázsolja az arcbőrt, és csak havonta egyszer kell végezni.

  1. Szőrnövekedés

A várandósság alatti hormonváltozások akár a szőrzet növekedésére, mennyiségére is lehetnek hatással. Ha ez nem áll vissza a normális szintre a babba megszületése után, akkor a végleges szőrtelenítés a megoldás a hormonváltozás okozta nem kívánatos szőrszálak ellen az arcon es egyéb területeken.

Hajszálerek: a megterhelt lábak tünete

Sok kismama tapasztalja a terhesség alatt, hogy zavaró hajszálerek alakulnak ki a lábán a megnövekedett terhelés és igénybevétel miatt. Van, akinek akár az arcán is elpattanhatnak az apró hajszálerek szülés közben az erőlködéstől. Mindezekre nincs más megoldás, mint a lézeres hajszálérkezelés, amely maradéktalanul felszámolja a problémákat.

  1. Megmaradó májfoltok

A gyermekvárással járó hormonváltozások miatt a bőrön esztétikailag zavaró sötétebb foltok, úgynevezett májfoltok alakulhatnak ki. Ezt nevezzük hiperpigmentációnak – magyarázza el a Fit Club Zugló kozmetikusa. Van, hogy ezek a foltok elhalványodnak a terhesség után, de akinél megmaradnak, az is nyom nélkül el tudja tüntetni az arcáról, dekoltázsáról SSR bőrrejuvenációs kezeléssel.

 

Fit Club Zugló

A zuglói Fit Club megalapításakor egy olyan sport- és egészségközpont létrehozása volt a cél, amelyben a vendégek egy helyen találhatnak meg mindent, ami a testi-lelki egészséghez szükséges. A modern konditeremben a belépő a személyi edzők segítségét és az étrenddel kapcsolatos tanácsokat is tartalmazza. A testkezelő stúdióban csúcstechnológiás gépi alakformáló kezeléseket, végleges szőrtelenítést és különböző arcfiatalító terápiákat kínálnak. A fővárosi fitneszklubok között kiemelkedően sok wellness szolgáltatások között van finn és infraszauna, valamint különböző kényeztető masszázsok. (www.fit-club.hu)

 

Forrás: sajtóközlemény