Hotel Azúr**** – téli wellness élmények a Balatonnál

A gyerekbarát szállodák legtöbbjében pontosan tudják, mire vágynak a szülők: néhány lopott vagy nem is annyira lopott percre, esetleg félórára, amikor úgy lazíthatnak, hogy közben nem kell a gyereket nevelgetni. A siófoki Hotel Azúrban is tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a szülők és a gyerekek nem feltétlenül ugyanattól az időtöltéstől kapcsolódnak ki. Ezért úgy alakították ki a szállodát, hogy abban korosztálytól függetlenül tényleg mindenki megtalálja a neki kedves kikapcsolódási formát.

A szálloda vezetése kiemelten nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok kiszolgálására, ami a szobától a wellnessen át az étteremig tapasztalható. A szobába bekészíthető gyermekbarát kiegészítők között szerepel a WC-szűkítő, a fellépő, a babaágy, a pelenkázó, így nem kell a fél a gyerekszobát bőröndbe csomagolni, a szobatípusok pedig úgy kerültek kialakításra, hogy igazodjanak a családok változatos igényeihez.

Az étteremben az apró vendégek számára külön gyermekbüfé és játszósarok kapott helyet, így az egész család kellemesen töltheti az étkezési időt.

A gyermekbüfén külön figyelmet fordítanak az alapanyagok minőségére, gazdag gyümölcstartalomra, minden étel frissen készül, melyet kérésre turmixolnak is a legkisebbeknek, de ezeken kívül természetesen üveges bébiételek is kaphatóak.

Ételallergia, speciális diéta sem jelent akadályt, a munkatársak készséggel állnak rendelkezésre.

Egy ideális nap levezényléséhez természetesen szükség van némi kompromisszumra – általában a szülő részéről -, de aki gyereket nevel, nemcsak tökéletesen tisztában van ezzel, hanem tudja is jól, hogy mikor és miben kell engedni. A szálloda wellness részlegét úgy alakították ki, hogy egyszerre érezhesse jól magát a szülő a gyerekeivel: közvetlenül a nagy medence mellett található a kicsik pancsolója, de ha azt már unná valaki, akkor úszógumival, karúszóval is nyugodtan bemehet a nagy medencébe. Annak az egyik része ugyanis kifejezetten sekély, ideális a kicsik fürdőzéséhez. A forgató, a dögönyöző mind-mind – bátorságtól függően – vicces és maradandó élmény a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. A bátrabb gyerkőcök kipróbálhatják a szaunát és a gőzkabint is, de a kisebbeknek jobb csak néhány perces ízelítőt adni ezekből, nehogy a szervezetüket megviselje.

Amikor már elég volt a közös pancsolásból, a kicsik szusszanhatnak egyet a gyerekmedence melletti játszósarokban, a felnőttek pedig áztathatják magukat a jakuzziban, vagy kortyolhatnak egy-egy italt a a wellness bárban, hogy aztán tovább folytatódjon a közös élménygyűjtés. A nagyobb gyerkőcök ping-pongozással is levezethetik a fürdőzést, a kisebbeket pedig a szálloda játszóházában szórakoztatja Azúrka -a hotel kabalasirálya- és vidám animátor csapata.

Az aktív nap levezetéseként, vacsora után még jöhet egy kis bowlingozás, hogy aztán hatalmas alvás legyen a családi wellnessezés vége. Másnap pedig kezdődhet minden elölről.

További információkért és foglalásért katt ide:
https://www.hotelazur.hu/hu/azur/

MEGOSZTÁS