Hordható alkotás, amely a határtalan képzelőerőt ünnepli

Ki ne szeretné a LEGO® kockákat, és kinek ne lenne legalább egy kedves emléke gyermekkorából (vagy akár felnőttkorából), ami LEGO kockákhoz kapcsolódik? Akár az útmutató alapján építesz, akár saját építményt álmodsz meg, a LEGO építés a legmegfelelőbb módja a kísérletezésnek és a kreativitás fejlesztésének. De kevesen vannak, akik a Levi’s®-nél jobban szeretik a kreativitást, a játékosságot és persze a végtelen személyre szabhatóságot. Éppen ezért jött létre a két ikonikus márka, a LEGO Csoport és a Levi’s® különleges kollekciója.

„Ez egy nagyon klassz együttműködés, az önkifejezés, a kreativitás, és a nosztalgia szellemében. A Levi’s® és a LEGO Csoport egyesíti erejét, hogy valami különlegeset, egyedülállót, mégis tagadhatatlanul jót alkosson. A tetszés szerint alakítható alaplapoknak köszönhetően a Levi’s® szó szerint egy új, tiszta vásznat nyújt a LEGO játék számára” – mondta Karyn Hillman a Levi Strauss & Co. termékvezetője.

A kollekció exkluzív darabja az első hajlítható LEGO alaplap. A rugalmas szilikonból készült LEGO alaplapra a rajongók saját designt készíthetnek az idén bemutatott LEGO DOTS elemek segítségével.

A mozaikszerű lapocskákat közvetlenül az anyagba varrt alaplapra pattintva bárki megalkothatja saját designját a ruhadarabjain. A díszíthető alaplap a vintage Levi’s® Trucker és Dad Crop Trucker dzsekivel, ’93 Straight farmernadrággal, kapucnis felsőkkel, hosszú ujjú pulóverekkel és kiegészítőkkel együtt jelenik meg. A tetszés szerint díszíthető darabokhoz tartozik még a Levi’s® és LEGO Csoport 110 LEGO® DOTS táskája is, így a rajongók tetszés szerint alkothatnak. A kollekció részét képezik azok a mintás rövidujjú pólók is, amelyek ugyan nem rendelkeznek alaplappal, azonban a két márka valóban egyedülálló együttműködését tükrözik.

A LEGO vizuális elemei mindenhol feltűnnek a kollekcióban, így a sárga, vörös, zöld, kék, fehér és fekete színű gombok esetében is. A Levi’s® klasszikus bőrcímkéje pedig immáron a LEGO hajlítható, vörös színű formájában pompázik.

„Rengeteg energia és szenvedély egyesül ebben a kollaborációban. A kreatív és ikonikus Levi’s®

inspirál és arra ösztökél bennünket, hogy még tökéletesebb LEGO élményt nyújtsunk” – mondta Lena Dixen, a LEGO Csoport termékvezető és a marketingfejlesztő osztályának alelnöke.

Kedvenc Levi’s® darabjaid és a LEGO játékok iránti lelkesedésed most már egy lenyűgöző kollekcióban teljesedik ki, amely a nosztalgiát, a játékosságot és a kreativitást is ünnepli.

Bővebben a Levi’s-ről

A Levi’s® magában foglalja a klasszikus amerikai stílust és lazaságot. Az 1873-as Levi Strauss & Co. Levi’s® farmernadrágja a divatvilág egyik legismertebb darabja lett, és népszerűsége generációk óta kiemelkedő. A Levi’s® brand portfóliója továbbra is bővül és arra törekszik, hogy úttörő szerepét megőrizve továbbra is innováció fémjelezze a nevét. Minőségi farmer ruhadarabjai és kiegészítői több mint 110 országban érhetők el, lehetőséget adva arra, hogy vásárlói megtalálják és kifejezzék egyéni stílusukat. További információért kérjük, látogassanak el a levi.com weboldalra.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit meg- és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán LEg GOdt szavakból áll, jelentése „Játssz jól!”. A LEGO Csoport ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért kérjük, látogasson el a www.LEGO.hu weboldalra.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 2500 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

Forrás és fotók: WELL PR