Hogyan neveljünk életrevaló és kiegyensúlyozott gyerekeket?

Gyereknevelés dán módra – Iben Dissing Sandahl és dr. Vekerdy Tamás előadását ajánljuk figyelmetekbe. A HVG Extra Pszichológia Szalon vendége Iben Dissing Sandahl dán pszichoterapeuta, a Gyereknevelés dán módra és a Játék dán módra című könyvek szerzője és dr. Vekerdy Tamás.

Dánia évtizedek óta a legboldogabb ország a Földön – de vajon minek köszönhető ez?

Vendégeink szerint a válasz abban rejlik, ahogyan a gyerekeiket nevelik: hiszen boldog gyerekekből boldog, életrevaló felnőttek lesznek. A program első felében többet is megtudhatunk Iben Dissing Sandahltól a dán gyereknevelés alapelveiről, a szabad játék fontosságáról és a hiteles szülői hozzáállásról. A második részben dr. Vekerdy Tamás arról beszél, hogy mi a helyzet nálunk, mit érdemes megtanulnunk a „dán gyakorlatból”, és miként tudjuk ezeket az elveket a hazai viszonyok között alkalmazni.

A személyes tapasztalatokon, pszichológiai és pedagógiai kutatásokon alapuló útmutató során kérdezni is lehet majd a szakemberektől.

A program angol és magyar nyelvű, igény esetén szinkrontolmácsolással.

Időpont: 2018.09.10., 18:00

Helyszín: CEU Auditórium, Budapest V., Nádor utca 15.

Iben Dissing Sandahl dán pszichoterapeuta és író, akinek Gyereknevelés dán módra című könyvét 25 nyelvre fordították le. Tíz éven át gyermekeket tanított, jelenleg szülőknek és szervezeteknek tart előadásokat és workshopokat. Számos helyen megjelentek írásai, többek közt a Vanity Fair, Huffington Post, The Wall Street Journal, The Washington Post, Psychology Today és valamennyi dán napilaphasábjain. „Elköteleztem magam az érzelmileg rugalmas, kiegyensúlyozott, egészséges lelkületű gyerekek nevelésének fontossága mellett.  Hiszek abban, hogy mindannyian jobbá szeretnénk tenni gyerekeink életét.”

Iben Dániában él férjével és két lányával.

 

Jegyár: 2500 Ft, szinkrontolmács készülékkel 3000 Ft (A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként egy kedvezmény érvényesíthető.)

 

Forrás: HVG Kiadó

MEGOSZTÁS