Hobbi sportolók, figyelem!

Ha valamit, hát ezt a gélt szívből ajánlom nektek is. Pár hónap kihagyás után nagy lendülettel láttam neki a sportnak, aminek persze meg is lett az eredménye, mert miért is melegítsek be rendesen….persze meg is lett az eredménye, jöttek a húzódások és az izomláz. Én nem tudtam, hogy egy sportgél már a bemelegítésnél is hatásos, de mióta kipróbáltam, bebizonyosodott, hogy nagyon is! A mentolos illat pedig ma már egyet jelent a mozgással, oda vagyok érte!

Ahogy „öregszik” az ember úgy alakulnak ki új szokások, így a barátnőimmel az aktuális pletykákat most már nem egy kellemes süti vagy bor mellett beszéljük ki, hanem új programunk van: a közös nordic walking!

Nagyon szeretjük a heti egyszeri óriás sétát a friss levegőn, persze készülünk is rá rendesen. Már nem tudom, kitől jött az ötlet, hogy melegítsünk be, mint a „nagyok” de jó ötlet volt:

a sportgél indulás előtt kézről kézre jár, gél állagú így gyorsan beszívódik és a séta utáni regenerálásban is segít, nincs izomláz, és sérülés.

Ja, és a bemelegítés mellett megtanultunk nyújtani is.

 

Barbara, újságíró

Bevallom, nekem a vírus helyzet hozta az életembe az új társam és a legjobb döntés volt: Pisti, egy 2 éves border collie kutyus, aki új dimenziókat nyitott meg.

Kettőnk kapcsolata nehezen indult, mivel az ő mozgás igénye jóval nagyobb volt mint az enyém, de aztán szépen összehangolódtunk és már kifejezetten élvezem, ha hétvégén követeli a hosszú sétákat, sőt! Szépen lassan elkezdtem vele a kocogást is!

Én a sportgélt kifejezetten a mozgás utáni regeneráláshoz használom, séta/kocogás után jöhet a forró zuhany és a finom mentolos illat.

Az külön plusz pont, hogy gélről beszélünk, mert nem ragad. Nem vagyok nagy vélemény író, de ezt szerettem volna megosztani, köszönöm!

Kriszti, content manager

Biztos fura lesz, de vásárlás előtt én mindig elolvasom a véleményeket, így mielőtt kipróbáltam volna az új, piros tubusos Richtofit Rapid Active Sportgélt jó alaposan utána néztem, mit is tud.

A gyógynövényes összetétel plusz pont, a gél pláne, a mentolos illattal pedig sok mindenre rá tudom venni a családom tagjait.

Nálunk gyakorlatilag mindennapos a használata, a férjem hol sportoláshoz, hol pedig fizikai munkák után -kezdődik a kert szezon- kenegeti lelkesen, de a nagyfiam is jelentkezik érte néha a foci edzések után, pedig már szóltam neki, hogy előtte is kipróbálhatná…

Nekünk nagyon bevált és nagyon szeretjük, az is biztos, ha egyszer újra útnak indulunk, még utazáshoz is magunkkal visszük.

Marcsi, kereskedelmi vezető

Hogy mi mindenre jó a sportgél? Akkor mondom: hétvégén egy giga lomtalanításban volt részünk a párommal, ahol én inkább az irányító szerepében voltam, ő viszont. kb. egymilliószor mászott fel és le a létrán és cipelt rendületlenül…

Bár sportos, tudtuk, hogy egy olyan, mint egy komolyabb sport teljesítmény így, pont úgy csináltunk, mintha tényleg az lenne:

a pakolás végeztével nyújtott, és a hűsítő mentolos géllel jó alaposan megdolgozta az izmait, hogy segítség a regenerálódást. És működött!

Apró trükk, de érdemes bevezetni, szerintem érdemes kipróbálnotok, ráadásul könnyen beszerezhető: kérjétek a gyógyszertárban vagy keressétek a drogériák polcain az új, piros tubusos gélt!

Adél, ügyvezetői asszisztens