Hidratálás és feszesítés új megközelítése, könnyen és gyorsan

Rohamtempóban közeleg a karácsony és az biztos, akárhogy is ünnepeljük majd – együtt, vagy újra csak kamerákon keresztül – a teendők sokasága nem csökken, és ha nem szeretnék lestrapálva, fakó és fáradt bőrrel a karácsonyi asztalhoz ülni, most kell lépnem, és a leghatásosabb megoldást választanom. Mit teszek ilyenkor? Irány a Royal Clinics!

Nem kérdés: ha a szépségápolásomról van szó, a klinika szakembereihez fordulok: a hosszú évek alatt mindig a leghatásosabb és persze a legbiztonságosabb megoldást találjuk meg együtt. Minden problémámmal személyre szabottan foglalkoznak, és tényleg az én igényeimnek megfelelően – nem véletlenül leszek egyre jobb formában az évek múlásával, amit kedves férjem és a barátnőim is rendszeresen dicsérnek (nem mellesleg már ők is ide járnak:-).

Így történt most is: Dr. Ecaterine Paschali doktornőnek gyorsan elhadartam a kérést: szeretnék feszesebb, hidratáltabb bőrt. A válasz a klinika egyik új kezelése, a Profhilo hialuronsavas arcfeszesítése lett, amivel gyorsan meg is leptem magam karácsonyra.

A hialuronsavas megoldás egyáltalán nem áll távol tőlem, a Profhilo pedig a piacon lévő hialuronsavakhoz képest is más és teljesen biztonságos. Ahogy a doktornőtől megtudtam, rendkívül magas a hialuronsav koncentrációja, és termális kötések vannak benne, semmi kémiai keresztkötés, így maximálisan természetes.  A bőrbe injektálása után azonnal elkezd terjedni a bőrben, így bőven elég néhány pici szúrás, -szám szerint 5-5 mindkét orcán- és az egész arcot kezelni tudják vele, jóval mélyebben és hosszabb ideig hidratál, mint más készítmények és az eredmény is látványos! Nagyon!

A kezelés menete nekem már meg sem kottyant, elég volt egy ebédidő bőven, pontosabban a kezelés átbeszélésével együtt sem volt félóra: a kezelés során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott ún. bioesztétikai pontban egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami sokkal nagyobb koncentráció bármelyik eddigi töltőanyaghoz képest.  Ezekből a pontokból tud szétterülni és hatékonyan dolgozni, ami egyébként nem csak az arcon, hanem a nyakon, a dekoltázson, a kezeken és a felkaron is hatásos feszesítésre.

Tudooom, a végére jön a szokásos kérdés: milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Kiindulásként két alkalommal kezelik az arcot, 4 hét különbséggel, utána pedig évente kb. 6 havonta javasolt egy fenntartó kezelés, de van, akinek annyira bevált, hogy – mivel teljesen biztonságos és természetes – gyakrabban is igénybe veszi, fokozva az amúgy is extra-szép eredményt.

Amit én tapasztaltam, hogy már másnap feltöltődött élettel a bőröm, sokkal üdébb, feszesebb és hidratáltabb lett, így a leges-legjobban szorítok azért, hogy a karácsonyt mind családi, mind pedig cégszinten is megtarthassuk, ahol biztos, hogy beszámolok mindenkinek erről a non-plus ultra kezelés-élményről. De szerintem mindenki még kamerán keresztül is jól láthatná a szembetűnő változást:-)

Szeretnél te is csúcsformába kerülni az ünnepekre? Látogass el a www.royalclinics.hu oldalra, ahol a kezelésről is többet olvashatsz, de akár időpontot is foglalhatsz, hogy kipróbáld!