Helló ősz – helló Karos Spa!

A suliban épp csak becsöngettek, de Nektek is már a következő családi pihenés jár a fejetekben? Nos, ezt a kis gondot könnyen orvosolhatjuk! Csomagold össze gyorsan a családot, szabaduljatok el pár napra a hétköznapi mókuskerékből és irány Zalakaros, irány a Karos Spa!

 

Legyen szó akár egy romantikus wellness pihenésről – hisz pároddal biztos Ti is vágytok arra, hogy csak kettesben tölthessetek egy kis időt – vagy akár a lurkókkal töltött mesés kikapcsolódásra, hisz az idő még gyönyörű, gyertek, élvezzétek együtt az ősz szépségeit!

S, ne aggódjatok, unatkozni biztosan nem fogtok, hisz kint a szabadban vagy bent a hotelben egyaránt bőven találhattok szuper elfoglaltságot!

  • Ha kedvetek tartja, pattanjatok két kerékre, fedezzétek fel a Zalai – dombság csodásan lankás vidékeit! Sétáljatok egyet mesés, virágos kisvárosunkban, élvezzétek az őszi napsütés simogató sugarait!
  • Ha mégis beborulna kicsit az ég, hát az sem szegje kedveteket, a szálloda hatalmas wellness birodalmában is mind megtalálhatjátok a kedvetekre való szórakozást.
  • Ami pedig a programokat illeti, abban sem lesz hiány: sportprogramok, szauna felöntések mellett zenés, táncos produkciók is helyet kapnak majd.

Ha pedig egy klassz hosszú hétvégét céloztatok meg a pihenésre – s így még a suliból sem kell ellógniuk a gyerekeknek – akkor bátran ajánljuk figyelmetekbe az őszi szünet időszakát! S, hogy miért is?

Mert az őszi szünetben fantasztikus űrkalandokkal vár Benneteket a Hotel Karos Spa!

 

  • Kíváncsiak vagytok az űrutazás titkaira? Nos, most valaki olyantól hallhatjátok az erről szóló legjobb sztorikat, aki tényleg járt ott! Ő pedig nem más, mint az első magyar űrhajós, Farkas Bertalan!
  • A „Zűr az Űrben” családi szabadulószobákból fergeteges kalandokon át együtt kereshetitek a kiutat…
  • A legkisebbeket Ági néni bábszínháza repíti el a mesésék birodalmába
  • Kiss Balázs, bűvészünk is elvarázsol majd Benneteket
  • Sztárvendégünk pedig a Kifli zenekar lesz!

Ugye, hogy kár lenne kihagyni?

További információ a Karos Spa honlapján itt érhető el.