Hatásos és nyáron is elvégezhető arckezelést keresel? A Scarlet RF a tökéletes választás!

Kedves Happy Family követőink, csapatunk, ha rendszeresen követitek az oldalt és írásaimat – igen, én vagyok az a sorstársatok, aki próbál a család-karrier kettősben evickélni, és igyekszem megosztani veletek a szépségápolással kapcsolatos újdonságokat – tudjátok, hogy kozmetikai kezelést keresek és próbálok, nem érem be kevesebbel, mint a legjobbal. Most, hogy tombol a nyár és egy gyerekbarát hotelnek köszönhetően – bőven nyújtanak elfoglaltságot csemetéimnek –van egy kis időm megkeresni, és persze nektek megmutatni, mi lesz az a kezelés, amit még augusztusban kipróbálok.

Nem titok: szerkesztőségünk régi és nagyon jó kapcsolatot ápol a Royal Clinics-szel. A kezelések professzionálisak, a munkatársakban 100%-ig megbízunk, és még soha nem volt olyan kezelés vagy termék, ami ne nyújtott volna 100%-ot. Naná, hogy itt keresek. Kényelmes elhelyezkedés a szálloda wellnessében, laptop a kézben, indulhat az aktív pihenés!

Azzal azért már elég jól tisztában vagyok –és rajtam keresztül ti is–, hogy az idő előre haladtával a bőr veszít a tartásából, a megereszkedés óhatatlanul megindul. Jönnek a ráncok, és ez alól nem kivétel a nyak és a test sem…

A ScarLet RF kezelés azonban képes visszafordítani az idő kerekét!

Scarlet RF… ismerősen csengett a név, biztos voltam benne, hogy hallottam már, de a hatásáról még semmit. Ez egy igen hatékony fiatalító, frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, ami egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait kivételes kezelési pontossággal. Mivel a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át –és egyszerre kezeli a bőr epidermisz és dermiszrétegeit– minimalizálja a bőr felszínének sérülését, ezáltal a felépülési idő is minimális. Tehát összefoglalva: a ScarLet RF úgy kezeli a bőrt, hogy az epidermisz minimálisan sérül, ugyanakkor a kezelés hatása a dermiszben teljesedik ki. Eddig oké! És még?

Amit a www.royalclinics.hu oldalon még megtudtam, hogy mikroszkópos szövettani vizsgálatokkal bizonyították, hogy 2–3 Scarlet kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, és a volumenizáló hatás hosszan tartó. De ami számomra ennél is meggyőzőbb: már a legelső alkalom után látványos a változás, de a teljes hatás hosszabb távon alakul ki! Ráadásul egész évben nyugodtan alkalmazható, nyáron a kezelés után fényvédő használata viszont elengedhetetlen.

Hogyan történik a ScarLet RF kezelés?

Tudjátok azt is: imádom az ebédidő alatt elvégezhető kezeléseket! Itt sincs másként: a kezelőfej bőrhöz érintésekor egyszerre 25 mikrotű hatol a bőrbe. A tűk szúrását automatikus rendszer szabályozza, biztosítva ezáltal az egyedülállóan egyenletes tűszúrás mélységet. Ezeknek a tűknek a segítségével a pulzáló rádiófrekvencia leadása teljes mértékben kontrollált, és a kívánt mélységben hat: hihetetlenül pontosan, 0,5–3,5 mm vastagságban kezeli, a bőrt, a kezelés mélysége 0,1 mm-es közökkel állítható.

És a hatása? Na, ez lesz a legjobb: növeli a szövetek volumenét, egyenletesebb bőrfelszínt biztosít, csökkenti a ráncokat és elhalványítja a kisebb hegeket, feszesít, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést, kezeli a tágult ereket, a kipirosodást, halványítja a pigmentációt. Egyszóval: az eredmény gyönyörű bőr lesz!

A legjobb eredmény érdekében érdemes 3–4 alkalommal igénybe venni a kezelést, 4 hetes időközönként. Különösen javasolt laza szemhéj és megereszkedett szemöldök, „lógó” arc esetén.

Persze bennem is felmerült néhány kérdés a kezeléssel kapcsolatban, így fel is tettem ezeket:

Fájdalmas? Csak minimálisan, mint a többi, amit eddig próbáltam. A kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, így a kellemetlen érzés minimális.

Meddig tart a kezelés? Területtől függ, egy arckezelés jellemzően 30–40 percet vesz igénybe (plusz az érzéstelenítés és az utóápolás időtartama).

Hosszú a felépülési idő? Nem. A kezelés utáni kipirosodás kb. 30–60 percig marad meg a bőrön (normál bőrtípusnál), és 1 napon belül a tűszúrások nyomai is teljesen begyógyulnak.

Nyár van. Mire kell figyelnem? A fényvédő használatára. Kezelés után legalább 10 napig érdemes a rendszeres használata.

Vannak komplikációk? A rádiófrekvencia alkalmazása biztonságos, nem jár komplikációval. Bőrtípustól függően esetleg néhány pattanás okozhat átmeneti kellemetlenséget.

De most jön a java! Most 30% kedvezménnyel kipróbálhatjátok ti is, egészen 2018. augusztus 31-ig! Az elérhetőségeket a www.royalclinics.hu oldalon találjátok, használjátok a HAPPYAUG kódot hozzá!

 

Szerzőnk: B.Á./ Happy Family munkatárs

Fotók: depositphotos.com, freepik.com

 

Promóció