Kaland, szórakozás és kikapcsolódás az egész család számára a harkányi Dráva Hotel Thermal Resortban

A harkányi Dráva Hotel**** igazán családbarát hotel, mind a Magyarországon elfogadott állami és a KidsOasis által kialakított magán minősítő rendszerek szerint. A hotel közvetlenül a harkányi Strand – Gyógyfürdő & Csúszdapark mellett található, saját wellness részleggel rendelkező hotel, számtalan szobatípussal, széles gasztronómiai kínálattal és izgalmas programokkal.

A Dráva Hotelben az egész családra gondolnak

A hotelben mind a kisgyerekesekre, mind a tinikkel érkezőkre is gondolnak, illetve azokra is, akik gyerek nélkül érkeznek, de több szobát, vagy apartmant szeretnének együtt elfoglalni. A Dráva Hotel területén található wellness részleg medencéje, élményelemei, szauna világa, vagy akár a teniszpálya, kneipp sétány, kisállat simogató, strandröplabda-pálya és kerékpár kölcsönzési lehetőség mind-mind a közös élményszerzést segíti.

Ki ne szeretne egy ping-pong meccset, egy csocsó versenyt, vagy egy billiárd mérkőzést játszani a családjával, barátaival vagy kedvesével?

 

Non plus ultra élmények mindenkinek

Koccintsatok együtt a fantasztikus koktélokkal, kóstoljatok tradicionális magyar, európai, vagy superfood ételeket!

Csobbanjatok együtt, legyen élményekben gazdag az idei nyár! Ehhez a harkányi Dráva Hotel fantasztikus ajánlatokkal, gasztronómiai kalandokkal és páratlan tiszta levegővel is hozzá tud járulni. Válasszátok akár az apartmanokat, a wellness hotel szobáit, vagy sátrazzatok közösen, a Ti kényelmetek a legfontosabb a Dráva Hotel számára!

Nincs más teendőtök, válasszátok ki a nyaralásotok időpontját, és hívjátok a recepciót a +36-72/580-980-as telefonszámon.

Katt a linkre a friss csomagajánlatokért:

https://www.dravahotel.hu/arak/csomagajanlatok/csobbanas-a-drava-hotelben-2021/

Segítenek nektek választani is! Miért döntsetek a Dráva Hotel mellett? Fantasztikus környezet, széles gasztronómiai kínálat, számtalan programlehetőség, kikapcsolódás és kényelem jellemzi. Várnak Titeket, foglaljatok még ma az alábbi elérhetőségeiken

Dráva Hotel Thermal Resort****7815 Harkány, Bartók Béla u. 1. Telefon: +36-72/580 980, e-mail: reservation@dravahotel.hu

Promóció