Happy-szépségápolás: Üzenj hadat a zavaró mimikai ráncoknak!

Előfordult már, hogy a tükörbe nézve elégedetten konstatáltad: pont úgy jó minden, ahogyan van? Velünk is! De néha ebbe az idilli állapotba apró és bosszantó vendégek érkeznek: ők azok az apró mimikai ráncok, melyeknek a botox kezeléssel gyorsan és tartósan búcsút mondhatsz!

Mi is az a botox?

Biztos hallottál már róla, és olvastál is eleget, de itt az idő, hogy pontosan elmagyarázzuk neked: mi is az a botox?

A botox, a Clostridium botulinum nevű baktériumból kivont vegyület. Hatása az izom összehúzódások gátlásán alapul, azaz megakadályozza a ráncok kialakulását, és elősegíti a már meglévő enyhe ráncok megszüntetését.

A botox kezelés elsősorban a mimikai ráncok (dinamikus ráncok), vagyis az arcizmok mozgása által okozott ráncok esetében eredményes: ilyen például a haragos tekintetet okozó, szemöldökök közötti ráncok kisimítása, a homlokráncok és a szemkörnyéki szarkalábak eltüntetése. Használható a szemöldök ívének formázására is, úgy, hogy közben a mimikai mozgást megőrizzük, illetve hatásos például a cigarettaráncok korrigálására. Kombináltan alkalmazható egyéb kezelésekkel, továbbá az ajkat lefelé húzó izmokat is gyengíthetik vele.

A botox beavatkozás hatására nem leszünk képesek összehúzni ezeket az izmokat, így nem tud kialakulni a redő, illetve a már kialakult ránc megjelenése is javul vagy akár el is tűnik.

A kezelés

Természetesen, mint minden kezelést, a botoxot is megelőzi egy konzultáció, ahol pontosan egyeztethetjük a problémát, és megtudhatjuk a várható eredményt is. A kezelés egy ebédidőbe simán belefér: a bőr felületének fertőtlenítése után néhány apró tűszúrással juttatják a vegyületet az izmokba. A folyamat minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem is szükséges, és ha végeztünk, vissza is térhetünk a megszokott napi rutinunkhoz.

Néhány apró változtatásra azonban szükség van!

A kezelést követő 3–4 órában fontos, hogy átmozgasd az arcizmokat, hogy a vegyület eljusson az izmokba. Kerülni kell azonban a hajolgatást, a hanyatt fekvést és a kezelt terület masszírozását is, és persze várnunk kell a kozmetikai kezelésekkel is, hogy a kívánt hatást elérjük. Az eredmény 3–7 nap után látható, és akár 4 hónapig, de esetenként 6 hónapig is megmarad.

És most jön a lényeg! Októberben a Royal Clinics jóvoltából 20% kedvezménnyel próbálhatod ki a kezelést! Kattints a www.royalclinics.hu oldalra, és foglalj időpontot, használd a HAPPYOKT kódot!

Fotók: freepik.com

Promóció

 

MEGOSZTÁS