Hajápolás ősszel – 1. rész

Ha beköszönt az ősz, extra figyelmet fordítunk a bőrápolásra: próbáljuk a nyaralás okozta károkat helyre hozni. Jönnek a gazdagabb bőrápolók, és a speciális kezelések. De mi a helyzet a hajunkkal? Mit tehetünk azért, hogy újra eredeti pompájában ragyogjon? Ezen a héten együttműködő Partnerünk, a Henkel segítségével járjuk körbe a témát és adunk Nektek is néhány tippet.

 

Első lépés: frissítsd a színt!

Schwarzkopf Pure Color

Festett hajad bizony veszíthet a fényéből nyáron: a folyamatos napsütés és a sós víz megteszi hatását: ha elblicceled a folyamatos ápolást fakó és száraz lesz. A megoldás? #Pure Color!

A Schwarzkopf  első gél állagú tartós és csöpögésmentes hajfestéke hajfestés közben hidratál. Igen, jól látod! A Pure Color a haj belső és külső rétegét is színezi, így gondoskodik arról, hogy élénk színe és egészséges színe legyen. A hosszantartó hatásról az Aquaxyl technológia és a benne található aloe vera és kaktusz gondoskodik. Tedd tökéletessé a hatást jojoba olajjal gazdagított hajbalzsammal, amitől hajad fényes és rugalmas lesz. A 20 árnyalat közül biztosan te is megtalálod a neked valót.

#PureColor#Purehappiness

 

Schwarzkopf Color Expert

Legyél te is expert a hajfestésben! A Color Expert az első otthoni használatra szánt festék Omegaplex hajtöredezés elleni technológiával. Az Omegaplex megerősíti a hajrostok belsejében található mikro-kötéseket, és megvédi őket a hajfestés közben. Az eredmény: hosszantartó intenzív és ragyogó színek és persze ápolt és egészséges haj, ráadásul 15 árnyalat közül választhatsz.

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme

Hosszantartó szín-intenzitás és ragyogó fény: hello Palette Intensive Color Creme! A Palette Intensive Color Creme hajfestékek keratin komplex-szel és hozzáadott ápoló hajbalzsammal kényezteteik a hajad. A festék formula összetevői ápolják a hajadat hajfestés közben, mialatt a haj szerkezetébe zárják a magas hatékonyságú festékpigmenteket: így lesz a szín intenzív, és hosszan tartó. A gazdag ápoló hajbalzsam keratin komplex-szel még több intenzív ápolást nyújt hajfestés után. Nutri-olajat tartalmaz, így még intenzívebb ápolást nyújt hajfestés után.

Következő lépés? Legyen az ápolás!

#promocio

 

Szerzőnk: B.Á, Happy Family szépségrovat munkatárs/szakértő

Fotók: Henkel Magyarország Kft és pexels.com