Ha itt a tavasz, irány a Karos spa!

Bár az időjárás még egy kicsit játszik a türelmünkkel, lassan itt a március,  és vele együtt feltartóztathatatlanul megérkezik a tavasz. A jó idő és a napfény eljövetelével mindannyian vágyunk egy kis kikapcsolódásra, utazásra, fürdőzésre és szórakozásra. Mindezt megtaláljuk Zalakaroson.

És, ha már eldöntötték, hogy Zalakaros felé veszik az útjukat, a környék legnagyobb szállodája, – legyen szó romantikus hétvégéről vagy családi kiruccanásról  – a Hotel Karos Spa **** Superior ideális választás lesz. A hazai közönség körében rendkívül kedvelt hotel fantasztikus kiszolgálással, gyönyörűen berendezett szobákkal, gasztronómiai élményekkel, állandó programokkal és nem utolsó sorban óriási vízi birodalommal várja a kikapcsolódni vágyókat. A felnőtt közönségnek összeállított professzionális wellness csomagok mellett a hotel gyermekprogramokat is kínál. A szobák felszereltségében és az ízletes és egészséges éttermi menü összeállításában is figyelembe veszik a gyerekek igényeit. Ha már a tavaszi vagy nyári programjukat tervezik, érdemes átnézni a szálloda tavaszi és nyári ajánlatait.

Március 15-e táján négy napos hosszú hétvégét kínál a naptár, március 15 és 18 között. Ehhez igazította ajánlatát a Karos Spa is. Három éjszakás ünnepi pihenéshez reggeli, snack ebéd, vacsora, valamint wellness programok és kreatív gyermek programok járnak. A zenéről és a vidámságról ezen a hétvégén Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső, valamint a Fourtissimo zenekar gondoskodik. A hotel azokra is gondolt, akik esetleg csak két napra tudnak elszabadulni otthonról. A március 15-i időszakra vonatkozó ajánlat akár két éjszakára is érvényes.

Sokan utaznak el manapság az ünnepekre is, nem lesz ez másképp húsvétkor a tavaszi szünet idején is. Március 29. és április 2. között zalakarosi szálloda három éjszakás kikapcsolódást kínál. Az ajánlatban napi három étkezés (büféreggeli és  -vacsora és könnyű snack ebéd), valamint wellness és kulturális programokat is szerepelnek. A húsvétra való tekintettel a programok nagy részével ezen a hétvégén a gyerekeknek kedveskednek. Az Alma együttes táncos, zenés családi műsora mellett, gyermek színházi előadás, bábszínház, kézműves foglalkozások, kincskereső és minidisco is várja a családokat.

Ha május, akkor majális, ezt így gondolják Zalakaroson is. Április 27. és május 1. között valódi tavaszi, vagy jó esetben nyárindító kavalkádot ígér a hotel a kikapcsolódni vágyóknak. A wellness és a fürdő kínálta örömök, valamint a finom menü mellé a felhőtlen szórakozásról zenés táncos programok gondoskodnak. Táncos és zenés programok szórakoztatják a vendégeket, a sztárvendég Koós Réka lesz.

Érdemes már a nyárra is gondolni… Köztudott, aki jó előre megszervezi a nyaralást, az nyeri el a legjobb ajánlatokat a legszínvonalasabb helyeken. Igaz ez a Hotel Karos Spa Superior ****-ra is. Aki most foglal nyárra, rendkívüli kedvezményekben részesül. Érdemes átböngészni a hotel három, öt, hét napra, vagy akár hosszabb időszakra szóló ajánlatait.

Információkat itt olvashatsz a csomagajánlatokról

Promóció