Gyorsan jött segítség!

Van úgy, hogy egyedül vagy és nincs kitől segítséget kérj. Én pont így jártam. Új lakásba költöztem. Kapkodás, gyorséttermi kaja és mi lett a vége? Gyomorrontás, hasmenés, iszonyú fejfájás, émelygés. Ráadásul engem ezek a tünetek nagyon le tudnak verni a lábamról. Nem ismertem a szomszédokat, nem mertem sehová becsöngetni, de legalább a telefonomon be tudtam pötyögni a google-ba valamit. Lássuk csak: gyógyszer futárszolgálat. Éttermi futárszolgálat… jaj, csak azt ne! Ekkor rátaláltam: Unipatika Gyógyszertárak. Rákattintottam és szembe jött velem: Expressz házhozszállítás akár 1 órán belül… Ez az, ez kell nekem! Remélem valóban ide is ér, mert már tényleg vacakul vagyok.

Így hát az unipatika.hu oldalon találtam rá az uniparipára, ahol egyszerűen és gyorsan megrendeltem a számomra fontos vény nélkül kapható gyógyszereket. A futár által kiszállított gyógyszereket hamar be is szedtem és rövid időn belül jobban is voltam. Jó tudni, hogy máskor is számíthatok ilyen segítségre.

Történt aztán, hogy egy hét múlva barátnőmet kellett születésnapján felköszöntenem. Na de nem igazán volt időm vásárolni menni és nem is tudtam, mi legyen az az x-edik ajándék, amivel meglephetném. Hát eszembe jutott az uniparipa.hu oldal és az expressz házhozszállítás. Nos, én most meglepem egy ajándékcsomaggal. Rendeltem is egy nagyon szép neszesszeres csomagot az uniparipa futárral, ami időben meg is érkezett, így egyből mehettem is a szülinapi partyra.

Később természetesen ajánlottam az oldalt és a szolgáltatást a baráti körben és a munkahelyemen is, Budapesten, sőt vidéken élő Nagymamámnak is. Ha nem is expressz futárral, de garantáltan 1-2 napon belül megérkezik az unipatika.hu oldalon rendelt csomag.

Termékajánló:

https://unipatika.hu/termek/9953/smecta-3g-por-szuszpenziohoz-10-tasak–

https://unipatika.hu/termek/5269/enterol-250-mg-kemeny-kapszula-10db——

https://unipatika.hu/termek/6035/daedalon-50-mg-tabletta-10db

https://unipatika.hu/termek/5336/advil-ultra-forte-lagy-kapszula-8db–

https://unipatika.hu/termek/14068/apivita-wine-elixir-ranctalanito-csomag-2019–light—normal-borre-50ml-plusz-15ml–

https://unipatika.hu/termek/14066/apivita-queen-bee-ranctalanito-csomag-2019-light—normal-borre-50ml-plusz-15ml-

https://unipatika.hu/termek/14052/uriage-age-protect-ranctalanito-program-2019-csomag-normal—kombinalt-borre-40ml-plusz-15ml-plusz-10ml-plusz-10ml—-

https://unipatika.hu/termek/12933/lierac-lift-integral-arckontur-es-terfogat-helyreallito–csomag-50ml-plusz-15ml—

https://unipatika.hu/termek/6174/armonia-oko-csiga-arckrem-fiatal-plusz-csiga-szerum-csomag-50ml-plusz-30ml–

MEGOSZTÁS