Gyönyörű bőr nyáron!

Tudtad, hogy ha nagyvárosban élsz, akkor a környezeti szennyeződés bőrödre gyakorolt ​​hatása ugyanolyan veszélyt jelent, mint a napkár? Így, ha a szabadban tartózkodsz, akkor a fényvédő krém ebben is segít! Feltétlenül szükséges. Nem számít, milyen időjárási viszonyok vannak, a légkörben lévő szennyezés és a károsító szabad gyökök, valamint a nap UV sugarai folyamatosan hatnak és károsítják bőrünket. Még óvatosabbnak kell legyünk ezekkel a káros hatásokkal szemben, ha a bőrünknek károsodása van. Az év 365 napján érdemes hatékony fényvédő krémmel megvédeni magunkat a káros sugaraktól. A fényvédő feladata a káros UVA / UVB sugarak kiszűrése, amelyek a bőrrák, valamint az idő előtti öregedés fő okai (vonalak, ráncok, pigmentációs problémák és rossz arcszín).

Természetes, hogy a túlzott napsütés ellen a fényvédelem legegyszerűbb, egyben a legajánlottabb védekezési módja, ha lehetőségünk van vonuljunk árnyékba, ill. a napnak kitett bőrfelületet ruházattal, fejfedővel takarjuk el. Ha erre nincs lehetőség, hightech modern fényvédő kozmetikumokkal is védhetjük a bőrünket.

Hogyan válasszunk optimális fényvédőt? Mit mérlegeljünk?

 • milyen a bőr foto típusunk
 • arcunkat és/vagy testünket szeretnénk védeni
 • mindennapi használatra vagy napozásra keresünk fényvédőt
 • vannak-e bőrproblémáink, vagy fiatalítjuk a bőrünket

Milyen egy optimális és hatékony fényvédő kozmetikum?

 • támogatja a bőr természetes védelmét – támogatja a barna színű melanin egyenletes, egészséges termelését
 • növeli a bőr UV sugárzással szembeni védelmi képességeit (sejtszintű védelem)
 • megfelelő fényvédelmet biztosít a káros UVA sugarak ellen
 • megfelelő fényvédelmet biztosít a leégés ellen, vagyis véd a túlzóan erős UVB sugárzástól
 • megfelelően hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt
 • biztonságosan alkalmazható (nem tartalmaz szintetikusan előállított kémiai anyagokat, kémiai fényvédőket, tartósítószereket és illatanyagokat, illetve bőrkárosító anyagokat, mint az ásványi olajok)
 • szépíti, fiatalítja a bőrt

Miért jobb az SPF 50+++, mint az SPF50?

Egyszerűen, csak azért, mert ezek a fényvédők szintetikus vegyi anyagok használatát mellőzve készülnek és a 100% hatóanyag 3 szintű UV-védelmet nyújt: természetes, mert segíti az egészséges melanoszintézist, mechanikus, mert visszaveri a sugarakat és sejtszintű DNS védelmet is biztosít a szuper antioxidánsokkal, Bőrvédő és bőrfiatalító hatású gyógynövény komplexe által így intenzív regeneráló és anti aging tulajdonságokkal rendelkeznek. A DRHAZI formula vegyszermentes, 100% -ban természetes és hightech.

Válaszd az igényeidnek és a szükségleteidnek megfelelő fényvédőt!

 1. Napozáshoz DRHAZI Fényvéolaj 10+ reggel és délután bőrtípustól függően maximum 1 órára alkalmazzuk, hogy szép fokozatos és egyenletes barnaságot szerezzünk, és a bőrünk természetes fényvédelmét biztosítsuk.
 2. Hétköznapokra DRHAZI Olajmentes fényvédő gél 30+ egy olajmentes fényvédő, mely kiváló a hétköznapokra, mert nem hagy ragadós érzé Arcbőrre is ideális. Egy rétegben SPF30+++, két rétegben alkalmazva elérhetjük az SPF50+++ védelmet. A nappali arckrémünkhöz keverve kiváló hightech fiatalító fényvédőt használhatunk minden nap.
 3. Strandolásra, intenzív anti aging fényvédelemre a DRHAZI Fényvédő krém 50+ kiváló fényvédő, melynek fiatalító olajai erősen hidratálják, töltik és táplálják a bőrt.
 4. Regenerálásra, akár leégésre a DRHAZI Hűsítő testápoló krém támogatja a természetes UV védelmet, tartósítja a barnaságot, intenzíven hidratálja, ápolja a bőrt és kiválóan kezeli a napégést és a bőrgyulladást.
 5. Fiatalításra, tökéletes fedésre és fényvédelemre a hétköznapokra a DRHAZI Színezett hightech krémek kiválóak. Természetes és hatékony bőrfiatalítással 14 féle szignálpeptid erejével!

Promóció