Gyermekbarát wellness a Balaton-parton

A hosszú tél után kimondhatatlanul vágyódunk az üde, zöld természet közelségére, a simogató meleg napsugarakra, a tavaszi lágy szellő érintésére. A hab a tortán, ha ezek mellé még a fodrozódó hullámok csobbanását, az árbócok összekoccanását, a sirályok jellegzetes kiáltásait is hallgathatjuk.

Hol máshol adottak ezek a lehetőségek, mint a Balaton-partján? Eleget téve a sok kérésnek, ezúttal a Balaton-parton kutattuk fel nektek az egyik legjobb baba- és gyermekbarát wellness szállodát: a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ot, hogy biztosra menjetek.

FELHŐTLEN CSALÁDI KALANDOK FELHŐS IDŐBEN IS

Akár zuhog az eső, akár süt a nap, a beltéri óriás Labirintus-játszóház csúszdázó, szaladgáló, huncutkodó gyerekek kacagásáról hangos. A Maszat-műhelyben az alkotni vágyó szorgos vendégeket kedves animátor és rengeteg színes, kreatív játék, társasok egész hada várja. 

A lubickolás az egész család kedvence! Az apróságat a babapancsolóban szivárványos csúszda, a nagyobbacskákat a vízköpő óriáskígyó hozza lázba. Anya és apa relaxálhat a kellemesen meleg jacuzzi habjaiban, vagy részt vehet a kényeztető, mézes-mázas szaunaszeánszokon.

TAVASZI PARTI-KALANDOK

Újabb kalandokba csöppenhetnek izgő-mozgó csemetéink a festői, Balaton-parti játszótéren homokvár építés, hintázás, óriás trambulinban ugrándozás közben. A sebesség megszállottjai száguldozhatnak a pedálos gokartokkal és az elektromos kisautókkal a szállodai pályán.

Izgalmas családi szórakozást ígér a strandröplabda-, foci-, teniszmeccs, vagy egy szuper csocsó, sakkbajnokság. Kerékpározás vagy vitorlázás? A Hotel Marina-Port****-ban ez sem akadály! 

csomagtartó- (és anya-) kímélő PIHENÉS

 Kis gyerek – kis gond, nagy gyerek – nagy gond, tartja a közmondás, ez azonban általában nem így van az úti csomagoknál.

Babaágy, ágynemű, babakád, bili, wc-szűkítő, fellépő a fürdőszobában, vízforraló, bébiételek, gyermekmenü, etetőszék, előke, evőeszköz a kicsiknek… Hosszú a sor, de ezek a Hotel Marina-Port****-ba nem szükségesek!

 

HAPPYFAMILY.HU GARANCIA = SZUPER ÁR

  • 8 éves kor alatt INGYENES a szállás + a félpanziós ellátás szülőkkel egy szobában jún. 15-ig;
  • most 5000 Ft KEDVEZMÉNY jár az ápr. 3 – máj. 31. közötti családi wellnessre (kivéve ünnepek);
  • 10% ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ MÁJUS 1. és PÜNKÖSDI családi wellnessre;
  • NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ jún. 29 – júl. 16. közötti foglalásokra.

 

Nos, felfedezitek ti is a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ot? Csak egy kattintás IDE

 

Promóció