Gyermekbarát szálloda közvetlenül a Balaton-parton

A családi nyaralást tervezed életed értelmeivel, de nem tudod, hogy milyen szállodát válassz? Vajon lesznek szuper programok, a gyerekek kedvére való ételek, kényelmes szobák, gyerekbarát szolgáltatások, kedves animátorok? Jól fogjuk magunkat érezni? Folytathatnánk még a kérdések végeláthatatlan sorát, amelyek felmerülnek egy családi pihenés tervezésekor…

Van egy jó hírünk: a Hotel Marina-Port**** arra hivatott, hogy gyerekbarát szolgáltatásaival mesés családi nyaralást biztosítson Nektek!

Először is nézzük a legkisebbeket: kis gyerek – kis gond, nagy gyerek – nagy gond, tartja a közmondás, ez azonban nem igaz az úti csomagok esetében.

– Babaágy, ágynemű, babakád, majd bili, wc-szűkítő, fellépő a fürdőszobában, vízforraló, vagy ételmelegítési lehetőség. Ezek a nélkülözhetetlen eszközök mind nagy helyet foglalnának az autóban, így igazi segítség, ha a szálláshely biztosítja őket.

– Bébiételek, gyermekmenü, etetőszék, előke, evőeszköz a kicsiknek: megnyugvás, ha erről sem kell külön gondoskodnunk.

– Szoba a lurkókkal egy légtérben, vagy inkább külön? Ez is egy fontos szempont a megfelelő szálláshely kiválasztásánál. Szokás kérdése kinél, mi vált be. Van, aki az egy légterű családi szobát szereti, van, aki pedig inkább a két, egymással összenyitható szobatípust részesíti előnyben a család nyugalmának fenntartása érdekében.

– És a programok, amelyek akár rossz idő esetén is tartalmas kikapcsolódást nyújtanak: babapancsoló, gyermekmedence, játszóház, játszótér, animációs programok, gyermekfelügyelet, esetleg sportpályák, kerékpárkölcsönzési lehetőség védőfelszereléssel, üléssel a kicsiknek, gokartozás, kirándulás a környéken… A lehetőségek tárháza végtelen, csak rajtunk múlik, melyiket választjuk.

– Kedves animátoruk pedig gondoskodik róla, hogy a kreatív animációs gyermekprogramok a Maszat-műhelyben önfeledt örömet okozzanak a kis lurkóknak.

A Hotel Marina-Port**** ráadásul mindezt verhetetlen áron biztosítja Nektek. Sőt, most 06.12-ig a 8 év alatti gyermekek részére ingyenesen biztosítjuk a szállást szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén. (Kivéve kiemelt időszakok).

A balatonkenesei baba- és gyermekbarát Hotel Marina-Port****-ban igyekeznek megkönnyíteni az utazással járó kellemetlenségeket, élményteli programokkal és családbarát szolgáltatásokkal elfeledtetni a hétköznapi mókuskerék okozta stresszt.

Hangolódjatok a csodálatos tavaszi megújulásra, érezzétek a természet és vele együtt a saját újjászületéseket is. Engedd, hogy ellazuljon tested a kellemesen meleg jacuzziban, és a forró szaunánkban szülessen újjá a szürke hétköznapokban elfáradt lelked. Élvezzétek gyermekeitek önfeledt kacagását lubickolás, játszóházban ugrándozás, játszótéren futkározás közben, vagy egyszerűen csak merüljetek el a csendben, amikor az animációs programon a kis mesterek alkotnak… A lágy tavaszi szellő simogatását, a Balaton hullámainak fodrozódását, a nap melengetését, a virágok illatát, a madarak csicsergését, a közös családi programokat, önfeledt vidámságot nálunk a Hotel Marina-Port****-ban közvetlenül a Balaton parton fedezhetitek fel családotokkal együtt.

A Hotel Marina-Port**** szeretettel vár benneteket a Balaton-partján, egész évben!

Családi wellness akciók:
Kikelet és harmónia június 12-ig: már 14 665 Ft / fő / éj-től
Gyermekeknek 8 éves kor alatt ingyenes!
Húsvét, tavaszi szünet arcfestéssel, mini discoval, változatos kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárral, szaunaszeánszokkal
Május 1-jei hosszú hétvége: már 18 371 Ft / fő / éj-től
Most előfoglalási kedvezménnyel!
Családi vakáció már 21 000 Ft / fő / éj-től
Minél több éjszakára foglal, annál több kedvezményben részesül!

Bővebb információ, szobafoglalás:
Hotel Marina-Port****
8174 Balatonkenese, Kikötő u. 4.
Tel.: +36 88 492 369
E-mail: info@hotelmarinaport.hu
Web: www.hotelmarinaport.hu

Promóció