Gyerekeknek karon viselhető mobiltelefon?  Ezt tudja a TINITELL!

Mit is tud valójában ez az új gyerektelefon? Ez egy kifejezetten gyerekek számára Svédországban kifejlesztett karon viselhető mobiltelefon.

A kisgyerekek által is rendkívül egyszerűen használható, könnyű készülék kitűnő az iskolában, hazafelé, szabadtéri játékokhoz, sétákhoz, sportokhoz.

A TINITELL gyerektelefon beépített GPS-t is tartalmaz, így a TINITELL alkalmazásban nyomon követheted, hogy a gyerekek hol tartózkodnak.  Ez neked nagyobb nyugalmat, a gyerekeknek nagyobb biztonságot jelent, hiszen tudhatod, hogy a gyerekek biztosan ott vannak, ahol lenniük kellene.

A Tinitell mobiltelefon és a te telefonodon futó Tinitell alkalmazás között a tartózkodási helyadatok átküldése egy minimális mobil adatforgalom segítségével történik.

​A mobil alkalmazás összeköti a te okostelefonodat a Tinitell mobiltelefonnal. Így nem csak felhívhatod gyermekeidet, de a mobiltelefonodon egy térképen meg is nézheted, hogy hol tartózkodik, ami nagy nyugalmat nyújt neked és biztonságot a gyerekeknek.

A Tinitell mobil alkalmazást több telefonon is használhatod, így Apa és Anya is ellenőrizheti a gyerekek hollétét.

​Az alkalmazást letöltheted IOS és Android alapú mobil telefonokra egyaránt.

​A  gyerekmobil rugalmas, kényelmes, de strapabíró anyagból készült, ellenáll a víznek, pornak, így a gyerekek bátran használhatják a szabadban is. Lehalkítható vagy kikapcsolható, így nem zavarja a gyerkőcöket az iskolában. Lehalkított állapotban a Tinitell mobil rezgéssel jelzi a hívást.

Kislányodat vagy kisfiadat felhívhatod az okostelefonodról, vagy bármilyen más telefonkészülékről is. A hívás egy szokásos mobil hívásnak felel meg. A hívás után a gyerekek kezén már csörög és rezeg is a Tinitell gyerek mobiltelefon. A hívás hangereje változtatható. A hívást a telefon szélein található LED fénysor körkörös villogása is jelzi. A gyerekeknek mindössze meg kell nyomniuk az előlapon található nagyméretű gombot a telefonhívás fogadásához és máris beszélhettek a telefonba épített mikrofon és hangszóró révén.

A gyermekeid ugyanígy hívásokat is kezdeményezhetnek a karjukon található TINITELL mobiltelefonról a telefon előlapján található nagyméretű gomb megnyomásával. A hívás kezdeményezéséhez a gyerekeknek csupán meg kell nyomniuk az előlapi nagy gombot, majd a + / – gombok segítségével kiválasztani az előre beprogramozott 12 telefonszám egyikét.

​A TINITELL gyerektelefonban egy ingyenesen letölthető mobil alkalmazás segítségével tárolhatod el azokat a telefonszámokat, amelyek felhívását engedélyezed a gyerekeknek. Az Androidon vagy iOS-en is futó alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a gyerekek a csak a beprogramozott hívásokat tudják fogadni. Minden más telefonszámot letilthatsz, és ezzel megakadályozhatod, hogy a gyerekeket ismeretlen hívók zaklathassák.

Az alkalmazás segítségével valamennyi telefonszámhoz rögzíthetsz egy hangazonosítót, mint például Anyu számához az „Anyuci”-t, vagy amit szeretnél. A hangazonosító a kimenő híváskor lejátszásra kerül, hogy a gyerekek hallják, kit fognak felhívni.

Még egyszer összefoglaljuk az előnyeit, amivel Te és gyermeked csak nyerhettek, biztonságot nyújt mindannyiatok számára: Bővebb információkat, véleményeket, teszteket itt találsz: https://www.okosbazarblog.hu/tinitell

  • A Tinitell mobil egy karon hordható mobiltelefon gyerekeknek, kétirányú hívás és GPS alapú nyomkövetési funkcióval.
  • A Tinitell mobil az egyik legkisebb mobiltelefon, amit valaha gyártottak.
  • A Tinitell mobil lehetővé teszi, hogy a szülők és gyermekeik napközben biztonságosan kapcsolatban maradjanak.
  • Baj esetén a hívás azonnal indítható és Anyu vagy Apu már vonalban is vannak!

 

Forrás: okosbazar.blog.hu

MEGOSZTÁS