Gyerekek, gyerekek, gyerekek: MaxiMini- hetek a burgenlandi Sonnentherme élményfürdőben

Üdülőparadicsom saját vízivilággal

Igazi napsütéses pihenőnapok, az időjárástól függetlenül, és mindennapi stressz nélkül. Csak ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba. És csakis ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba, és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik vendégeink.

A szobából közvetlenül a szálloda saját családi fürdő részlegébe.

Sunny Bunny vízivilága belső, és külső pancsoló medencékkel – és minden szállóvendég részére relaxággyal – várja a lubickolni és pihenni vágyókat. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat. A kisbabák részére speciális pelenkázószigetek is megtalálhatóak.

A vízi, és a száraz hancúrozás közben megéhezik az ember. Ezért nemcsak a szülőket, hanem a piciket is ínyencfalatokkal kényeztetik a külön kialakított baba –és gyermekbüfében.

Sonnentherme élményfürdő: MaxiMinihetek 2019.09.30-tól, 12.22-ig
Maxi kínálat menő Miniknek 0-6 év között!

Portrait

Ausztria “legmenőbb óvodája” a Sonnentherme élményfürdőben a napsütötte Burgenlandban.

Mindenki tudja, hogy a legkisebbek egyben a legnagyobbak a Sonnentherme élményfürdőben. Számtalan attrakció és változatos programvár a gyerkőcökre 6 éves korig a MaxiMini hetek alatt.

Hotel Sonnenpark****

A MaxiMini hetekalatt (2019. 11.04.és 12.22.között) a 0-6 éves vendégek 30% kedvezményt kapnak!

Mindenki tudja, hogy a legkisebbek a legnagyobbak a Sonnentherme élményfürdőben. A MaxiMini hetek alatt számos akció, attrakció és változatos program várja a 6 év alatti gyerkőcöket.

Babaúszás, baba-wellness, babamasszázs: minden a legkisebbeknek. A kicsit nagyobbaknak is kínálnak a MaxiMin ihetekben sok vízikalandot, például a vízi disco alatt, vagy a Highlight Game keretében. Mindegy, hogy a művészsarokban, a süti-műhelyben, vagy a 3D moziban: szárazon is a móka áll az első helyen. Fáradhatatlanul szórakoztatja a vendégeket Sunny Bunny és Pinky Bunny, a mindennapi programok során, a napi találkozókor, és a vízitánc alkalmával is.

Készen állsz az igazi kalandokra? Akkor éldd át te is a több mint 800 méter hosszú csúszdaélményt és élvezd a több mint 2.900 m2vízfelületet a Sonnentherme Lutzmannsburgban.

Ha a hullámmedencét birtokba vetted, és kipróbáltad az ugróhidat is, akkor itt az idő, hogy előről kezd az egészet. Mindenki megtalálja a nekivalót: mindegy, hogy a Quaxi- vagy a Monster Ride csúszda – a korlátlan csúszdaélmény a mini és maxi csúszdákon a kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolja. Az igazán bátrakra várnak a „Speedy” és a „Twister” szupergyors csúszdák, a fénypont az „XXL Monster Ride”, ami a maga 270 méterével Ausztria leghosszabb csúszdája.
https://www.sonnentherme.at/hu/gyerekek/program/maximini-hetek.html

Új virtuális valóság attrakciók a Sonnenthermében:

A világ leghosszabb és egyben Ausztria első virtuális valóság vízicsúszdája! Fedezd fel az élményteli világokat! Próbáld ki a világ leghosszabb (Space Twister 202 méter) virtuális valóság szemüveges csúszdáját. A 202 méterhosszú “Space Twister” csúszdán 3 világba (World of Dragons), űrlények világa (World of Aliens) és fantáziavilága (World of Fantasy) merülhetnek el a 7 év feletti vendégek.

Virtuális valóság búvárkodás! Merülj el a víz alatti világokba. Nemcsak a korallzátonyokban, hajóroncsokban, és egzotikus víz alatti barlangokban gyönyörködhettek, hanem teknősökkel, lenyűgöző halakkal, óriás rájákkal, és hatalmas bálnákkal is úszhatsz, olyan világok nyílhatnak meg előtted, amelyeket eddig cask szakképzett búvárok láthattak.Vagy megtapasztalhatod egy asztronauta szemén eresztül a vízben, galaxisok között lebegve a súlytalanság élményét.

A család pénztárcáját is megkímélik a MaxiMini hetek alatt: A Sonnentherme partnerhotelei is vonzó ajánlatokat és csomagokat kínálnak az Oktoberfest hetek ideje alatt: 2019.09.30.-10.25.

All inklusive hetek sörrel és borral.

Sunny Bunny’s Wiesn 3 alkalommal: 2019.10.05, 2019.10.12. és 2019.10.19.!

További információkat itt találtok

MEGOSZTÁS