A gondoskodás varázslatos pillanatai

Közeleg a tél, és a hideg hónapok száraz, fagyos levegőt hoznak magukkal. Ilyenkor a bőrünk kiszárad, repedezetté válhat. A NIVEA Creme Mesevilág limitált kiadású krémek nem csak a bőr számára nyújtanak megfelelő ápolást, de újabb 4 izgalmas és szórakoztató történettel tökéletes atmoszférát teremtenek a gyermekek számára a pihenéshez és kellemes felkészülést az esti lefekvéshez. A mesék világában tett közös kalandozás bensőséges családi élménnyé válik, mely a szülők és a gyermekek számára is meghitté varázsolja az ápolás és a törődés pillanatait.

NIVEA Creme Mesevilág – limitált kiadás

Már több mint 100 éve a család kedvenc bőrápolója a NIVEA Creme, mely megfelelő gondoskodás a bőrnek minden bőrtípusra.  Egyaránt alkalmas a gyerekek és a felnőttek bőrének ápolására minden évszakban, minden nap. Bőrazonos Euceritet tartalmaz, mely puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

Ajánlott fogyasztói ár: 75 ml – 699 Ft, 250 ml – 1679 Ft

A NIVEA mesék motívumai ismét megjelennek a limitált kiadású NIVEA Creme csomagolásán, maguk a mesék pedig nyomtatott füzetek formájában is elérhetőek lesznek egyes üzletek polcain. A www.nivea.hu/mesevilag weboldalon különböző készségfejlesztő játékok mellett megtalálhatóak a mesék animált változatai is.

A NIVEA Mesevilág varázslatos esti meséinek történeteit idén is Udo Weigelt, német meseíró vetette papírra, és a nemzetközileg is elismert Joëlle Tourlonias bűbájos illusztrációi keltik életre.

Forrás:  Beiersdorf Kft.

Promóció

MEGOSZTÁS