Garantált feltöltődés, avagy kempingezés a családdal!

Alábbi ajánlónkban szeretnénk Veled kicsit jobban megismertetni, miért is olyan szuper választás a kempingezés, ha egy kicsit kikapcsolódnál a családdal.

A kempingezés minden szinten felüdít, megújít 

Ugyanis a kikapcsolódás egyik remek módja a természet újrafelfedezésével összekötött kempingezés. Ha kempingezni megyünk, az egészen biztos, hogy ez alatt több időt töltünk a szabad levegőn, mint az év többi részében, ez pedig az egészségünknek is használ,  képes javítani a közérzetünket. Ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára kedves elfoglaltságot. A gyerekek nagyokat csatangolhatnak, maximálisan kihasználhatják a kemping adta lehetőségeket, míg az idősebbek lazulhatnak egy magazin vagy egy könyv társaságában. Tökéletesen működik nagy-, és kiscsaládosok esetében, de baráti társaságok és párok számára is ideális.

A Balatontourist kempingekben nemcsak egy szálláshelyet foglalsz: számos élmény is vár Rád és családodra

Közvetlen vízparti fekvésüknek köszönhetően saját stranddal rendelkeznek, így ha a fürdőzés a kedvence a csipet-csapatnak, akkor a legjobb helyen vagytok itt, és még külön belépőre sem kell költeni. Főszezonban animációs gyerekprogramok színesítik a kemping életet a hét 6 napján: kézműveskedés, mini disco, játékok, ügyességi versenyek várják a gyerekeket.

Több kempingben medence is található, valamint számos szabadtéri sportolási lehetőség is adott. SUP- és kerékpárbérlést is kínálnak, valamint a pedálos gokart is nagyon népszerű.

Kempinghely foglalása esetén az árban benne van a vizesblokk használat, valamint közös konyha és tűzrakóhelyek is a vendégek rendelkezésére állnak, ha sütni/főzni szeretnének.

Természetesen minden kempingben van étterem/büfé is, ha nem vinnél magaddal főző eszközöket. A sövénnyel elválasztott parcellákon áramvételi lehetőség is adott a szállásdíjon belül.

Nemcsak sátorral és lakókocsival lehet kempingezni!

Mobilházak, üdülőházak, bérelhető lakókocsik és lakósátrak széles választékából szemezgethetsz, ha nincs saját kempingfelszerelésed. Így a kempingezés adta szabadság érzését bárki élvezheti!

Ha bővebb információt szeretnél a balatoni kempingekről, akkor a www.balatontourist.hu weboldalon mindent megtalálsz.

Szeretettel ajánljuk a júniusi, illetve az augusztus végi, szeptemberi időszakokat is, ha kedvezőbb árakra, vagy elő-/útszezoni nyugodtabb hangulatra vágytok. A foglaltságról kérjük, mindig érdeklődj telefonon vagy emailben.