FORMÁLD MAGAD! Formabontó kategóriát teremt a CYBEX sportoláshoz tervezett babakocsija

A CYBEX látványos, új sporteszköz-kategóriáját Martin Pos, a CYBEX alapítója és korábbi profi sportoló fejlesztette ki. A kategóriájában első, multifunkcionális 4 az 1-ben babakocsikat futáshoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz és más sportágakhoz tervezték egyedileg.

Az innovatív, díjnyertes formatervezésű ZENO, valamint az ultrakönnyű AVI a szabadkezes technológiának köszönhetően lehetővé teszi a még szabadabb mozgást. Mindkét modell magán viseli a CYBEX mással össze nem téveszthető áramvonalait, melyet korábban Red Dot díjjal is elismertek. A fitnesz még soha nem volt ennyire stílusos!

A CYBEX SPORT egy olyan új kategóriát teremt, amely lehetővé teszi, hogy a szülők aktívabban töltsék együtt az időt a családdal és a barátokkal. Ideális mindenki számára, a profi sportolóktól a fitnesz- és az egészséges életmód iránt rajongókig.

„Sportolókból és büszke szülőkből álló csapatként alig vártunk, hogy kifejleszthessünk egy olyan termékcsaládot, amely lehetővé teszi az aktív szülők számára, hogy szabadon sportoljanak, hiszen ez egészségesebb és boldogabb életet eredményez az EGÉSZ CSALÁD számára. Én magam is lelkesedem ezért a kollekcióért, és büszkén indítom útjára”

– mondja Martin Pos, a CYBEX alapítója. „A Sport kollekcióban debütáló modellek csak egy lehetőségekkel teli, új kategória kezdetét jelentik, rengeteg tervünk van még!”

CYBEX ZENO:

Egyedülálló 4 az 1-ben Multisport babakocsi futáshoz, kerékpározáshoz és sífutáshoz. Éld át barátaiddal a tengerparton a reggeli futás élményét az innovatív Szabadkezes-mód segítségével, vagy válaszd a hagyományos és zökkenőmentes Futás tolva-módot. Kerékpározz órákon át a napsütötte tengerparton nyáron, vagy élvezd a sífutópálya szépségét a csípős téli időben – mindezt babakocsival.

CYBEX AVI:

Egyedülállóan könnyű, futók számára fejlesztett eszköz, amely pehelysúlyával és rendkívüli teljesítményével a legmagasabb eljárásoknak is megfelel. Ezt az áramvonalas és kompaktra összecsukható babakocsit kifejezetten a városi vagy tengerparti futópályákhoz tervezték.

A termékkel kapcsolatos további információkért és képekért látogass el a https://cybex-online.com/de-de oldalra.

Forrás és fotók: Red Lemon