A fókuszált ultrahang ereje: vadonatúj Ulstam

Minden évben tavasszal ugyanaz a probléma kísért bennünket: hogyan fogunk megszabadulni a téli hónapokban felhalmozódott hájrétegtől a „strandszezonra”? Szerencsére a villámgyorsan fejlődő orvos-esztétikai technológia egyre hatékonyabb módszereket fejleszt a probléma megoldására.

A legújabb testkezelések egyike az Ulstam, mely olyan HIFU (HighIntensityFocusedUltrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) technológiát alkalmaz, ami a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet célozza. Az Ulstam rendkívül precíz, gyors és nem mellesleg fájdalommentes kezelést tesz lehetővé az alakformálás érdekében.

Az álomalak elérése érdekében célzottan a zsírszövetre hat a fókuszált ultrahangos testkezelés, a vadonatúj Ulstam.

Olvad a zsír!

A berendezés az ultrahang hőhatását használja ki: a célzott mélységben a zsírszövetet 65-70 fokra melegíti fel a fókuszált ultrahang, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. A kezelés során nincs szükség érzéstelenítésre, altatásra, fájdalomcsillapításra – sőt még a bőr hűtése sem szükséges, mivel az Ulstam kezelés fókuszpontja a bőr alatti zsírréteg! Az ultrahang fókuszpontja alatti és feletti szövetek nem sérülnek, így teljesen biztonságos a kezelés.

Az Ulstam a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk a felhalmozódott zsírpárnáktól megszabadulni. Ezzel a módszerrel kezelhető a has, fenék, a fenék alatti rész, lovaglónadrág, csípő, derék, comb, a melltartó vonala alatti zsírdepó vagy a felkar. „A legjobb hír pedig az, hogy a kezelés során hatékonyan károsított zsírsejtek nem regenerálódnak, a kiválasztással távoznak a szervezetből. – tudjuk meg a Royal Clinics szakértőjétől, Dr. Hatvani Zsófia bőrgyógyásztól – Így ameddig hízás nem áll fenn, az eredmény tartós.” A kezeléseket 3-4 hetente 3 alkalommal javasolt elvégezni.

Az Ulstam kezelés nem fájdalmas, mivel a kezelő a páciens érzetéhez igazítja a kezelés erősségének paramétereit. A kezelés során meleg, szúró, csípő esetleg viszkető érzetet tapasztalhatunk, mely a kezelést követően magától megszűnik. A természetes úton távozó zsírsejtek és tartalmuk kiürülését a szervezetből fokozza a megfelelő folyadékfogyasztás (min. 2 liter víz naponta), a nyirokmasszázs, a mozgás.

Bővebb információ a Royal Clinics weboldalán.

 

Promóció