Fiesta de los Muertos a Familyparkban

Az idei ősz időszaka színes és különleges lesz! Október 25-től november 3-ig mexikói módra ünneplik a halloweent, és egy 10 napos családi ünnepséget rendeznek a Familyparkba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ez alkalommal akár 22.00 óráig is nyitva tartó Familypark ismét látványos keretprogramokkal várja a látogatókat, valamint az attrakciók többsége is nyitva tart, így az önfeledt szórakozásnak semmi sem szabhat határt. Mindemellett a szabadidőpark ösvényei mentén szuper meglepetések és fényeffektek gondoskodnak a hangulatról.
Nagyszabású keretprogramok várják a vendégeket idén is: a naponta megrendezésre kerülő showműsorokat egy nagy cirkuszsátorban tartják. A gyermekműsor középpontjában a szabadidőpark kabalafigurája, Fillippo áll, az esti szórakozásról pedig a lélegzetelállító showműsor gondoskodik. A programkínálatot a gyermekműsort követő felvonulás teszi teljessé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÚJDONSÁG!

Idén első alkalommal várja a tinédzsereket és a felnőtteket a Haunted House ház. Merészkedjetek be Sanchez család otthonába és tapasztaljátok meg az izgalom új dimenzióját!
A belépés 14 éves kor felett ajánlott! A napijegy nem tartalmazza a belépőjegyet. A belépés személyenként 3 euróba kerül.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ADJON VÉRT ÉS LÉPJEN BE INGYEN A FAMILYPARKBA!

Október 31-én a Vöröskereszt ismét ellátogat hozzánk két véradóbusszal. Mindazok, akik önként vért adnak, köszönetként ingyen léphetnek be a Familyparkba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyitvatartás

2019. október 25-től november 3-ig
Minden nap 11.00 órától. A pontos nyitvatartási idők megtalálhatók a honlapon.
www.familypark.at/halloween

A belépőjegy ára: 26 euró.
A 3 éven aluli gyermekek és az éves bérlettel rendelkezők ingyen léphetnek be.
A belépőjegy ára a Haunted House házba: 3 euró.
Aki online vásárol belépőjegyet, számos kedvezményben részesülhet!
www.familypark.at/ticketshop

MEGOSZTÁS