Fényvédelem a bőröd igényeire szabva

Emlékszel? Volt idő, amikor, ha fényvédelemről volt szó, fogtuk az éppen kezünk ügyében lévő flakont, és az egész családot, kicsiket és nagyokat végig kentünk vele és örültünk, ha nem égtünk sercegőre… Aztán telt múlt az idő és szerencsére a bőrápoló márkák felismerték, hogy mindannyiunk bőre más, csak egy dologban egyezünk: a legjobbat szeretnénk, ha a káros sugarak elleni védelemről van szó. És ha a legjobb, a professzionális Image fényvédők között biztosan ott lesz a kedvencünk.

Jöjjenek hát a széles spektrumú fényvédelem UVA/UVB és digitális kékfény elleni védelem jegyében a tuti megoldásaink!

Image MD Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Mára már teljesen egyértelmű, hogy a fényvédelem az arcápolásnál kezdődik, így a legjobb, ha már a nappali krémed kiválasztásánál figyelsz erre. Ráadásul így nem fenyeget az a hiba, hogy elfelejted, vagy a rohanás miatt elblicceled a használatát. Oh igen, ha csak munkába mész és csak egy pár percre kiszaladsz ebédért akkor is kell.  Ez a könnyű nem zsíros hidratáló növényi őssejtekkel dúsított és a kiemelkedő bőrápoló tulajdonságai mellett széles spektrumú UVA/UVB és infravörös fény elleni védelmet is biztosít. A benne lévő átlátszó cink-oxid és hatékony antioxidánsok kombinációja csökkenti a szabad gyökök okozta károkat, miközben támogatja az öregedési folyamatok késleltetését. Különösen ajánlott a hiperpigmentált, idősödő és a környezeti hatásoktól károsodott bőrre.

NEW Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+

Ugye nem mondunk azzal sem újat, ha azt mondjuk a bőröd öregedését befolyásolja mennyi időt töltesz gép előtt? Akkor mondjuk is a megoldást: ez a minden napi használatra szánt hidratáló, széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen, de a mi még ennél is fontosabb, kombinálja a védelmet az egész napos monitorozással szemben is.  Modernizált formula Digital Aging Defense™ megoldással segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok elleni védelemben. Különösen ajánljuk, ha irodai munkát végzel és persze a home office idején is, és ha a bőröd száraz/vízhiányos.

NEW Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+

Az utóbbi időszak legnagyobb kedvencei a szerkesztőségben a színezett hidratálók. Mennyivel egyszerűbb minden, ha egy termékben megtalálsz mindent, amit reggelenként már rutinként kellene végezned: fényvédelem + hidratálás + alapozás. Köszönjük, igen! Ez mindennapi használatra szánt színezett hidratáló széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai és a Digital Aging Defense™ formulának köszönhetően a kék fény és a környezeti stresszorok ellen is. Áttetsző színű, könnyen eloszlik a bőrön, enyhe színt biztosítva, ami remekül alkalmazkodik a bőrödhöz, és szépen kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad. És egy csomó időt megspórolhatsz vele. Minden bőrtípus szeretni fogja.

Prevention+ daily matte moisturizer SPF 32+

Túlzott faggyútermelés, gyorsan zsírosodó bőr…ez már önmagában problémát jelent és akkor ehhez megtalálni a megfelelő fényvédőt…Ne keress tovább! Ez a mattító hidratáló naponta használható. Széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő, ami mikroszivacs technológiával szívja fel a felszíni faggyút. Következő generációs antioxidánsokat tartalmaz, melyek a szabad gyökök ellen hatásosak és csökkenti a Nap és a környezeti tényezők okozta károkat is.

Az Image fényvédőket megtalálod a Royal Clinicsben, ahol szakmai segítséget is kapsz a választáshoz, vagy itt: www.imageskincare.hu

Forrás: Brunner Ágnes, Happy Family munkatárs

Fotók: Royal Clinics,  valamint freepik.com