Felhőtlen pihenés Európa vezető non plus ultra családi szállodájában

Mindannyian jól tudjuk, hogy a családi pihenés mindig necces vállalkozás, hiszen a különböző korosztályok igényeit, napi ritmusát összehangolni nem egyszerű dolog. Nem véletlen, hogy egyre több szálloda igyekszik ezen segíteni, és gyerek- és családbaráttá tenni a szolgáltatásait, ám ez sem egyszerű feladat. Messze túlmutat azon, hogy legyen gyerekágy a szobában, és etetőszék az étteremben. A burgenlandi Lutzmannsburgban található Hotel Sonnenpark**** Superior és Sonnentherme élményfürdő azonban kiváló példája annak, hogy itt a gyerekbarát fogalom nem szlogen, hanem nagyon is átgondolt, a mindennapok apró részleteire is kiterjedő filozófia.

A hotel méltán lett Európa vezető non plus ultra családi szállodája, amelyet közvetlen átjáró kapcsol össze az élményfürdővel

A hely, ahol az év minden napján, az időjárástól függetlenül, garantáltan felhőtlen élmények várják az egész családot

A Sonnentherme fürdő mindig megújuló attrakciók és nagyszerű programok egész sorávalvárja a kisebb és a nagyobb gyermekeket egyaránt, hiszen itt nemcsak a legkisebbek szórakoznak jól, hanem azok is, akik a karúszókat már régen levetették. A tágas Baby World, a végtelen vízi élményeket kínáló Fun World, valamint a Speed World az XXL Monster Ride mega csúszdával (270 m hosszú) egyedülálló élményeket garantál. Az élményfürdőben található Ausztria első, és a világ leghosszabb vízi VR csúszdája is, sőt a virtuális búvárkodás élménye is kipróbálható itt, mind a nagyobb gyerekek, mind szüleik számára. A sellőúszást sem szabad kihagyni a látogatáskor, hiszen melyik kislány ne szeretne egyszer olyan kecsesen úszni és merülni, mint a sellők?

SUNNY BUNNY, a gyerekek barátja

A szálloda különlegességei közé tartoznak a gyermekek nagy kedvenceinek számító kedves kabalafigurák, Sunny és Pinky Bunny, és a korcsoportok szerint különválasztott játék,- és élményvilágok.

Játékok, barkácsolás, szórakozás – a lehetőségek végtelenek! A legkisebbeket 0-2 éves korig a Baby’s bababirodalom várja. A mászó-zónában a babák megtehetik az első lépéseiket, az érzékek szobájában pedig sok új élménnyel gazdagodhatnak. Itt buborékoszlopok, kényelmes vízágy, halk zene és kellemes fények fejlesztik a picik érzékeit.

Baba animáció:

 

A Sunny Bunny Club játékparadicsomban a 2-8 éves gyerekeket várja a számtalan animációs program és a szakképzett gyerekmegörző csapat. A BRIO szobában a gyerekek kis építésszé válhatnak. Fából készült kisvasút, benzinkutak, helikopterleszálló, daruk segítik a közös játékot. A carrera autók, a virtuális valóság hullámvasútszimulátor és a különböző játékkonzolok pedig a nagyobbakat várják. A Fit&Fun klubban található játékgépek, asztalitenisz, billiárd, léghoki, csocsóasztal garantálják a családi szórakozást. A gyerekszínház, a bábszínház és a gyerekdiszkó további változatosságot kínálnak.

Gyerek animáció:

 

A hotel kertje nyuszisimogatóval, kalandjátszótérrel, fűszer- és bio kerttel csalogatja a szabadba a családokat.

Rengeteg élmény kicsi és nagy felfedezőknek 

Baby on Tour: Ausztria első babakocsi útvonalhálózatát követve a család legkisebb tagjai babakocsiban ülve fedezhetik fel a gyönyörű környéket. A sík terep aszfaltozott, ahol az utánfutós bicikliknek mindig elsőbbségük van. Sunny Bunny felfedező túrája során pedig mobiltelefon segítségével elrejtett táblák és izgalmas feladatok várnak felfedezésre.

A Family Ranch állatsimogatóban pónilovaglás is várja a kicsiket. A hatalmas élményt nyújtó drótkötélpálya csupán pár lépésre található a szállodától, mint ahogy egy 18-lyukú golfpálya is.

Számtalan izgalmas célállomás csalogat a szabadba, amelyeket az ingyenesen kölcsönözhető biciklikkel vagy a kényelmes négyszemélyes bringóhintókkal fedezhettek fel.

 

SUNNY BUNNY online Club – 0-8 ÉVES KORIG

Látogassatok el a www.sunnybunny.at oldalra, Sunny Bunny vidám és szórakoztató online klubjába! Online játékok, barkácsötletek, nyereményjátékok és Sunny Bunny dalok várják a gyerekeket. A regisztrált gyerekeket üdvözlő- és szülinapi meglepetés is várja. Sunny Bunny meséket, virtuális képeslapokat és még receptötleteket is találnak itt.

Ha tehát a kicsi még nem klubtag, akkor itt az ideje, hogy regisztráljátok! www.sunnybunny.at

Az aktuális, nyári színesebbnél is színesebb programokat itt találjátok, ne hagyjátok ki őket, felejthetetlen élmények!

Arra viszont érdemes felkészülni, hogy a gyerekek már a hazaúton azt fogják kérdezgetni: mikor jövünk újra Sunny és Pinky Bunnyhoz?

További információt a hotelről és a fürdőről itt találtok magyar nyelven is:

 Hotel Sonnenpark**** Superior

A-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 2

Tel +43-2615-87171-1000

Fax +43-2615-87171-19

info@sonnenpark.at