Felelős gondolkodással családunk egészségéért!

Te is, mint Szülő, biztosan érzed a felelősséget családod egészségéért, kirobbanó formájáért és egyre fontosabbá válik a prevenció, egyre tudatosabban vásárolsz. Ezért örömmel ajánljuk figyelmetekbe, hogy felfedeztünk Számotokra egy olyan gyógyszertári lehetőséget, ahol a munkatársak is kicsit másképp gondolkodnak, felelősebben viszonyulnak a hozzájuk betérőkkel. Ez pedig az Unipatika gyógyszertár, ami új, trendi szellemiségével egyből törzsvásárlóvá avanzsált minket is.

Nézzük hát az előnyeit:

  • Van, akinek a szabadpolcos gyógyszertár tetszik meg elsőre, hiszen így jobban szemügyre veheti a termékeket, amikről a magazinokban olvasott, vagy tv-ben látott.
  • Vagy éppen 3 budapesti és 1 budaörsi gyógyszertárának kiváló megközelíthetősége nyeri el tetszését.
  • Sokan a mindig kedves, szakmailag felkészült kiszolgálás miatt választják gyógyszertáraikat
  • Webshopjukon folyamatosan megújuló akciók várják a vásárlókat és most 9990 Ft feletti vásárlásnál ingyenesen házhoz is szállítják a rendelésedet. https://unipatika.hu
  • Az Unipatikákban a bő árukészlet sem elhanyagolható, amikor is vásárolni szeretnénk kedvenc arckrémünket, gyermekeink számára bőrápoló, vagy éppen fog és szájápolási termékek valamelyikét, de akár a mindenki számára nélkülözhetetlen fényvédő készítmények közül is bőségesen válogathatunk.

Széles kínálatuk mellett a dermokozmetikai tanácsadóik szakszerű ajánlásokkal látják el a hozzájuk betérő érdeklődőket, akár bio-, natúr-, vagy egyéb kozmetikai termékekkel kapcsolatos kérdésekben egyaránt. Legyen az arctisztítás, arcápolás, ránctalanítás, fog és szájápolás, babaápolás, fényvédelem, vagy bármilyen más bőrápolással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdés, ők mindig készen állnak legjobb tudásuk szerint segíteni.

Folyamatosan bővülő akcióik mellett hűségkártya programukkal minden vásárlás után, azonnali 3 %* kedvezményt nyújtanak a patikai, vagy web-es vásárlások végösszegéből és mindemellett egyedi 20-30 %-os akciókat is biztosítanak, melyekről hozzájárulásotok esetén, rendszeresen tájékoztatnak.   A hűségkártya akcióik nem csak gyógyszertáraikban, hanem webshopjukban is elérhetők. https://unipatika.hu/husegkartya-regisztracio

Hamarosan itt a nyár, így fókuszba kerül a gyermekek, felnőttek fényvédelme is. De mint tudjuk, akár már a tavaszi napokon is gyorsan leéghet a bőrünk, ha nem védjük a megfelelő fényvédő készítménnyel. Ha otthonról szeretnétek kényelmesen vásárolni napozó termékeket, látogassatok el a https://unipatika.hu/webshop/napozas oldalra, ahol számos akció közül kedvetekre válogathattok.

Ráadásul a www.unipatika.hu oldalon 1000 FT értékű ajándékutalvánnyal** is kedveskednek Nektek, melyet 2019. 05. 08-ig válthattok be.

ONLINE KÓD: HF1000

Gyógyszertáraik: Mammut bevásárló központban, WestEnd bevásárló központban, Corvin bevásárló központban és Budaörs-Tescoban találhatóak.

*A hűségkártya tulajdonosa 3 % azonnali árkedvezményre jogosult a gyógyszertárban forgalmazott  termékekre, kivéve a társadalombiztosítási támogatásban részesülő gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök és az akciós termékek. **Az ajándékutalvány minimum 5000 Ft értékű kozmetikai termék vásárlása esetén váltható be webshop-unkban és más akcióval nem összevonható!

 

Forrás: Unipatika