Felejthetetlen téli, családi feltöltődés Murau-Kreischbergben

A Murau régióban a család aprajának-nagyjának egyaránt élményekben gazdag téli pihenőben lehet része. Lássuk is a részleteket, amik magukért beszélnek.

Kreischberg-en 42 km sípálya található, ahol a kezdőtől a haladóig mindenki megtalálhatja a kedvenc sípályáját. A professzionális vidámparkban, vagyis ún. “Funpark” -ban a  vagányabbak, a “freestyle”-osok is megtalálják a számításaikat.

A  Funpark-ban lehetőség van kezdő és haladó pályákat igénybe venni a különböző ’attrakciókhoz” és mindezt 1900 m magasan. S amik még Kreischberg extrái közé sorolhatóak:  az úgynevezett sebességpálya, ahol a szintidőket  gépekkel mérik, az állandó versenypályák, tubing aréna, a Yabba Dabba–Doo-Land névre keresztelt gyermekvilág.

A Gyermekvilág területén, a Kinderwelt-ben találkozhatunk szőnyeg- felvonóval, baby felvonóval, mini hullámpályával, így a kicsiket is megtanítják a téli sportok szeretetére.

A festői várost, Murau-t télen is érdemes megnézni. Egy sípályán aktívan eltöltött nap után, a gyerekek játékos rejtvényeken keresztül ismerhetik meg a várost, a felnőttek pedig audioguide segítségével tehetik mindezt, Anna Neumann nyomában (a Fő tértől indul a róla elnevezett utca) nézhetnek körül a városban, így mindenkinek élvezetes lehet a városnézés.

Murau-Kreischberg az 1800 méter magasan elhelyezkedő csodálatos, havas, téli tájain sétára hívogatja látogatóit.

A “Kreischberg See Runde”-t jó szívvel ajánljuk: egy órás kellemes sétát tehetünk a kreisbergi víztároló körül ,  ahonnan a hóágyúk a vizet biztosítják a sípályáknak.

A ” Zierben Wanderweg”-en egy hosszabb, 2 órás séta,- és túraút várja a természetet kedvelőket a Rosenkranz felvonó aljához. Itt mind a  síelők, mind a túrázók számára számos Hütte biztosítja a felüdülést, pihenést.

A régió terepei kiválóak a sífutók számára is. A felejthetetlen téli pihenés szerves része lehet a vezetett hócipőtúra, sítúra, jég, – és szánkópálya. Akik pedig nem síelnek, azok is számos élményteli lehetőség közül válogathatnak. S ne feledjük, hogy esténként a különböző kulináris élvezetek várják a helyi éttermekben a nap gazdag eseményei után megéhezőket.

Csomagajánlat a téli szabadságra:

Kreischberg csomag – érvényes: 2019.01.02-től, 2019. 04.01-ig

  • 5 éjszaka reggelivel
  • 4 napos Flexi síbérlet
  • Belépő a murau-i fedett uszodába
  • Sörgyári túra Murauban

355,- € / főtől

További infókért kattints ide illetve, itt is olvashattok továbbiakat Murauról

Családi napok Kreischberg-ben: ingyenes gyermek-síbérlet, 15 éves korig (szülői kísérettel, érvényes 2018. 12. 01.-12.22. és 2019.03. 18.-2019.04.01 között)

Kapcsolat:

Tourismusverband Murau-Kreischberg
Liechtensteinstraße 3-5
8850 Murau
Tel. 0043 3532 2720
Fax: 0043 3532 2720-4
info@tvb-murau.at
www.murau-kreischberg.at

 

Forrás: Murau-Kreischberg Turizmus Hivatal