Felejthetetlen közös családi élmények a szeretet ünnepére

Lassan közeledik a karácsony és ilyenkor mindenki szeretne olyan meglepetést a fa alá tenni, amivel igazán kifejezheti szeretetét a másik iránt. Ugye Te is így van vele? Mi más lehetne nagyobb ajándék az időnél, amit a családdal közösen töltünk el. Ajándékozz élményutalványt karácsonyra a Hotel Marina-Port****-ba, hogy még több felejthetetlen és boldog pillanatban legyen részetek szeretteitekkel együtt. Ráadásul mindezt a karosszékében hátra dőlve, néhány kattintással elérheted, megspórolva ezzel a karácsonyi rohangálással töltött értékes időt, amit így kis lurkóival a karácsonyi készülődésre fordíthatsz.

Értékalapú ajándékutalvány

Kiváló választás, hiszen ez a tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya a szálloda bármely szolgáltatására beválható a kényeztető masszázson át, az ínycsiklandozó ebéden keresztül a testet-lelket felpezsdítő wellness bérletig. Egy évig felhasználható, így azoknak is ideális ajándék, akik elfoglaltabbak az átlagnál.

Értékalapú ajándékutalvány 5 000 Ft-tól
1 évig érvényes
További információkat itt olvashatsz az ajándékkártyáról

1 éjszakás ajándékutalvány

azoknak szól, akiknek akár egy rövid kiszakadás a hétköznapok fogságából is igazi feltöltődést jelent. Ez a röpke idő is telhet rendkívül tartalmasan, megcsodálhatják a téli Balatont a pezsgőfürdőnkben ülve, családi hócsatákat vívhatnak vagy korcsolyázhatnak a befagyott jégen. Hétköznapokon gyerekeknek, ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL szülőkkel egy szobában ingyenes a szállás és a félpanziós ellátás életkortól függetlenül!

1 éjszakás ajándékutalvány 25 900 Ft-tól
1 éjre is és Gyerekeknek hétköznap ingyenes

További információkat itt olvashatsz az 1 éjszakás ajándékutalványról

2 éjszakás ajándékutalvány

örökre szóló élményt biztosít azoknak, akik a minőségi időt mindennél fontosabbnak tartják. A tárgyak elkopnak, elhasználódnak, viszont az egymással töltött, boldog és önfeledt pillanatokat senki sem veheti el tőlünk és nagymamaként vagy nagypapaként ezekre a napokra fogunk majd visszaemlékezni. Minél hosszabb tartózkodásra foglalsz, annál kedvezőbb áron vásárolhatod meg az utalványt!

2 éjszakás ajándékutalvány 49 800 Ft-tól
Több nap, több kedvezmény és Gyerekeknek hétköznap ingyenes

További információkat itt olvashatsz a 2 éjszakás ajándékutalványról


Újévi felpezsdülés, farsangi őrület, Valentin napi romantika

vár Titeket a Hotel Marina Port****-ban, ha ellátogattok a hotelbe az ünnepek után. Kezdjétek náluk az új esztendőt egy kellemes januári, nyugtató megújulással, majd folytassátok egy szuper farsangi hétvégével, ahol a kicsik bármivé válhatnak, amik csak lenni szeretnének. Valentin napon pedig bújjatok el egy kicsit édes kettesben, a hotel  garantáltan kitűnő búvóhely lesz.

Újévi ébresztő – szunnyadó áron 12 450 Ft / fő / éj-től
Gyerekeknek hétköznap ingyenes

További információkat itt olvashatsz az “Újévi ébresztő” ajánlatról 
Happy Family olvasóknak a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ban a legjobb ár garantált, és mindez csak néhány kattintás!

Szeretnél ajánlatot kérni? Kattints ide az ajánlatkérést kezdeményezéséhez

Foglalni szeretnél? Foglalás elindításához kattints ide 

 

Promóció