Familypark: hűsítő élmények a forró nyári napokon

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Fertő tó szomszédságában található Familypark nyáron is ideális választás a családoknak. A több mint 145 000 m²-es szabadidőpark négy tematikus részleggel és frissítő kalandok egész sorával várja a kikapcsolódni vágyókat: a parkban található vizes attrakciók, például a Krokópálya (Krokobahn) vagy a Repülő halak körhinta (Fliegende Fische) egyedülálló felfrissülést kínálnak a forró nyári napokon. A vízi attrakciókon túl az Istenek hullámvasútján (Götterblitz) vagy a Patkánymalom hullámvasúton (Rattenmühle) is felfrissülhettek a kellemes menetszélnek köszönhetően. Leonardo repülő szerkezetéről (Leonardos Flugmaschine) pedig varázslatos kilátás nyílik a Rusti-dombságra és a Fertő tóra.

A vadonatúj Vízerőmű (Wasserwerk) névre keresztelt vizes játszótéren garantáltan senki sem marad szárazon! A fergeteges kalandokról szökőkutak, vízköpők és interaktív játékok gondoskodnak, de akár célba is vehetitek a barátaitokat a vízágyúval.

A tölgyfák árnyékában található Drágakőbányában (Edelsteinmine) igazi aranyásó-hangulatba jöhetnek a látogatók, akik a patakból egy szita segítségével moshatnak drágaköveket – pont úgy, mint a régi időkben.

 

Biztonsági intézkedések a koronavírus kapcsán

A mozgó attrakciókra felülve kötelező a maszk viselése. A szabadidőpark egyéb területein, ha szeretnél, lemondhatsz a maszk viseléséről.

A különféle mászókák és akadálypályák, az állatsimogató és a zenés színház zárva tart. Ha további lazításokat vezetnek be, azt megtudhatod a Facebook oldalukon vagy a Familypark honlapján.

Jegyvásárlás

Napijegyet a korlátozott látogatószám miatt csak online lehet vásárolni. Az éves bérlettel rendelkezőknek is előre be kell jelentkezniük a látogatás előtt.

Napijegy: 27,00 euró

Éves bérlet: 79,00 euró
A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.
www.familypark.at/ticketshop

Psszt – titkos tipp! Az online shopban újra és újra nagyszerű akciókat kínálnak számotokra. Épp ezért érdemes feliratkozni a hírlevelükre 😉, vagy egyszerűen csak kedveld a Familypark Facebook oldalát!

Nyitvatartás

Július 12-ig                               minden nap 10–18 óráig
Július 13. – szeptember 6.         minden nap 10–19 óráig
Szeptember 7–30.                     minden nap 10–18 óráig
Október 1–22.                          H és K zárva, Sze–V 10–17 óráig
Október 23. – november 1.        Halloween a Familyparkban

Familypark, Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen, www.familypark.at

Forrás és fotók: Familypark Gmbh