Ezek voltak a kedvenc szépségápolási kezeléseink 2017-ben!

Év végén valahogy mindenki nosztalgikus hangulatba kerül: előkerülnek az emlékek, mennyi minden történt velünk. Hatalmas öröm számunkra, hogy a Happy Family csapata és olvasótábora napról napra növekszik, és még nagyobb öröm, hogy ilyen kiemelt figyelemmel követitek cikkeinket, például a szépségápolás témájában is.

Ebben az évben kiemelt együttműködő partnerünk, a Royal Clinics kezeléseivel ismerkedhettünk meg, és ha már a nosztalgiázás időszaka következik: nézzük meg, melyek voltak kedvenc kezeléseink.

Ebédidős alakformálás: Maximus Trilipo kezelés

Bár csapatunk tagjai szkeptikusan fogadták a hírt, mely szerint már az első alkalom után szemmel jól látható lesz az eredmény, az első próba mindenkit meggyőzött: a testkezeléseknél a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, így azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít, szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. Voilá! A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

Belevágtunk a kúrába (mert az igazán hatásos végeredményhez érdemes egy teljes kúrát végigcsinálni), többé-kevésbé a javasolt életmódváltással is megbarátkoztunk, de az biztos: tavasszal újra végigcsináljuk, és a Maximus TriLipo kezeléssel tüntetjük el a lusta tél nyomait.

90 perc alatt fiatalodtunk 10 évet

Ha arckezelésről van szó, nem ismerünk kompromisszumot: legyen hatásos, legyen hosszú távú az eredménye és – ismertek minket – az időnkbe is férjen bele. Külön öröm volt a világon a legújabb, felszívódó szálakkal dolgozó, Duo Lifting eljárást kipróbálni. Mint egy hosszú, pihentető nyaralás! A különleges szálak a korábbinál is erősebbek, és mindegyik szálon megtalálhatóak azok a bizonyos kis karmok, méghozzá nagyobb számban és speciális kialakításban, így a korábbinál is nagyobb a lifting-hatás és a lehető legjobb hatásfokkal rögzülnek a szálak. Mivel a hatás akár két évig is eltart, a következő kezelésünk várat magára, de nektek ismét csak ajánlani tudjuk.


Nem féltünk az intim fiatalságról beszélni: ez volt a Lotus GynoLaser kezelés

A Lotus GynoLaser terápia a legkorszerűbb, nem sebészeti kezelés az intim területek megfiatalítására. Elősegíti a szövetek újraképződését a hüvelyen belül, hatására az intim területeink ismét rugalmassá, fiatalossá és egészségesebbé válnak. Az eljárás megoldást jelent azokra a női problémákra, amelyekkel a szülés következtében vagy a kor előrehaladtával a nők többsége találkozhat. A kezelés hatására ismét élvezhetők lesznek a szexuális együttlétek, és megszűnik az inkontinencia következtében kialakult diszkomfort érzet is. Nagy öröm volt bemutatni, mert fontos témát érintettünk vele.

Szeptemberben jött az arcbőr frissítése: kipróbáltuk az Yvoire hialuronsavas feltöltést 

A bőr igényének megfelelő méretű részecskékkel értük el a feszes és friss arcbőr hatását.

Hialuronsav tartalmú, teljesen természetes töltőanyagot juttattak a megfelelő bőrrétegbe, hatására a beinjektált anyag csökkentette a ráncok megjelenését és helyreállította a bőr volumenét. A töltőanyag szövetbarát, bőrünk természetes alkotórésze, ami nagy vízmegkötő képességének köszönhetően tartja rugalmasan és fiatalon bőrünket. A hialuronsav-molekulák magukhoz láncolják a vizet, ezáltal csökkentik a mélyebb és a felszíni ráncokat. A hatás szintén hosszú távú, akár 9−12 hónapig is látványos.

És kipróbáltunk egy igazi klasszikust is: ez volt a botox

 A botox kezelés elsősorban a mimikai ráncok (dinamikus ráncok), vagyis az arcizmok mozgása által okozott ráncok esetében eredményes: ilyen például a haragos tekintetet okozó, szemöldökök közötti ráncok kisimítása, a homlokráncok és a szemkörnyéki szarkalábak eltüntetése. Használható a szemöldök ívének formázására is, úgy, hogy közben a mimikai mozgást megőrizzük, illetve hatásos például a cigarettaráncok korrigálására. Kombináltan alkalmazható egyéb kezelésekkel, továbbá az ajkat lefelé húzó izmokat is gyengíthetik vele.

Utána nem árt betartani néhány szabályt: a kezelést követő 3–4 órában fontos, hogy átmozgasd az arcizmokat, hogy a vegyület eljusson az összes izomba. Kerülni kell azonban a hajolgatást, a hanyatt fekvést és a kezelt terület masszírozását is, és persze várnunk kell a kozmetikai kezelésekkel is, hogy a kívánt hatást elérjük. Az eredmény 3–7 nap után látható, és akár 4 hónapig, de esetenként 6 hónapig is megmarad.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok 2017-ben, ígérjük, hogy 2018-ban is bemutatjuk a Royal Clinics kezeléseit és újdonságait.

További információkat itt olvashatsz: www.royalclinics.hu

MEGOSZTÁS