Évvégi pihenés a családdal, avagy: „Anyu, apu, ott vagyunk már?”

Valljuk csak be őszintén, hogy szülőként – egy, kettő, vagy akár még több gyerekkel – nagyon nem egyszerű a nyaralás, pihenés. Már a szervezés sem, hiszen ki tudja előre, hogy a kiválasztott helyen vajon minden családtag jól érzi-e majd magát.

A következő megmérettetés aztán a pakolás, hogy a fontos dolgok a bőröndbe kerüljenek, és csak azok, hogy ne cipeljünk felesleget. Ugye mennyi agyalás és szervezés? És ezek után megérkezünk egy helyre, legtöbbször egy szállodába, és ránk szakad a családi pihenés koordinálása. Hogy jól viselkedjen a gyerek, hogy akkor egyen, amikor illik, hogy időben elaludjon, de ne keljen a kakasokkal, hogy ne unatkozzon, hogy ne csak a tévét, a tabletet, vagy a mobilt bámulja, és nem utolsósorban, hogy mi, szülők is tudjunk egy kicsit nyugodtan pihenni. Így végiggondolva, olyan ez, mint egy meredek hegymászás, ahol minden lépést meg kell fontolnunk, hogy a csúcsra jussunk. Hogy a családi nyaralás olyan igazi legyen. Kacagós, pihenős, együtt játszós, jókat evős, nagyokat beszélgetős. Nem, ez nem álom! Okos szervezéssel, jó szállodaválasztással, a lehetőségek optimális kihasználásával és előre feltérképezésével egyre jobbak lehetünk a családi nyaralás szervezésében.

Térjünk is vissza hát az eredeti kérdésekhez: Mennyit megyünk még? … Mikor érünk már oda? … Anya, ott vagyunk már? …

Melyik szülő ne ismerné ezeket az idegtépő kérdéseket utazás közben. Már nem izgalmas a mesekönyv, a magunkkal hozott játék, elfogyott az összes rágcsálni- és innivaló és még mindig nem vagyunk ott… Amikor az autó hátsó ülésén gyermekeink ülnek egy-egy nyaralásra indulván, néha már a program elején türelmünk határait feszegetik, pedig mi tiszta szívből imádjuk őket.

Ők extázisban vannak, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, miként jut majd nekünk, szülőknek is néhány nyugodt perc a kikapcsolódásra, pihenésre.

A Velence Resort &Spa-t megcélozva külön öröm a „cél” Budapesthez való közelsége, s így a rövidutazási idő. A „családbarát” itt nem csupán üres, de jól hangzó jelző, hanem maga a kézzel fogható valóság. Csemetéinknek évszaktól függetlenül tartalmas szórakozásra van lehetőségük: jó időben irány ki, a szabadba! Egyszer fürdőzés- és vízi sportok, másnap felfedezés a program – lehetőleg két keréken megközelítve az egyes helyszíneket! Amíg alkalmas az időjárás, a Velencei-tó környéke számos kirándulási- és családi programlehetőséggel csalogat, de a tóparti játszótér is hívogatóan csábítja a legkisebbeket.

Mi már teszteltük és nagyon jó szívvel ajánljuk Nektek a hotelt, és garantáltan családbarát szolgáltatásait, foglaljatok még az Ünnepi periódusra is, töltsétek a Karácsonyt ebben a feledhetetlen élményeket biztosító hotelben! Itt tudtok Ti is tájékozódni bővebben, illetve foglalni is: www.velencespa.com

Ahogy távolodunk azonban a nyári napok forró ragyogásától, úgy válnak egyre fontosabbá a szállodán belüli szabadidős lehetőségek; mert a család jól szeretné érezni magát, akár esik, akár fúj. Itt esős, hűvös időben is lehetséges a gondtalan pihenés, a laza kikapcsolódás.

Ha a gyermek- és élménymedencék, kipróbálását követően a lurkóknak még mindig van energiája, irány a „dühöngő”: a szálloda három szintes Dzsungel játszóháza! Itt aztán mindent lehet: bokszzsákot püfölni gőzerővel, kúszni-mászni, függőhídon átkelni, sok-sok nevetés után egy medencényi színes labdába belecsúszni, és közben új barátokra is szert tenni…

Hamarosan a játszóház, az alkotás öröme kerül a figyelem középpontjába: a szálloda animátorai változatos, szórakoztató foglalkozásokkal várják elsősorban az ovis és kisiskolás korosztályt, nap, mint nap. A Játéksziget valódi kincsestár a gyerekeknek, alig győznek a temérdek játék közül válogatni. LEGO? Vagy inkább a baba konya? Esetleg a vásárlós játék? Hívogatóan izgalmasak a hatalmas dömperek és teherautók is.

Ez az a pont, ahol a szülőknek lehetősége van megszökni egy rövid időre, egy kettesben elfogyasztott kávéra, pihentető szaunázásra, vagy kényeztető masszázsra.

Bár az izgalom még tart: nem lehet olyan fárasztó egyetlen nap sem, hogy a sok apróság ne várná a nagy találkozást Ele-Fülöppel és Ele Fannival, a szálloda két kabalafigurájával.
Vajon ki emlékszik arra, hogy Ele-Fülöp és Ele-Fanni honnan érkezett a szállodába? Egy különleges, mesebeli országból, az Óperencián is túlról,Ele-Fániából. Mióta megérkeztek, gyerekek és felnőttek kedvencei lettek, jelenlétükkel, táncukkal mosolyt csalnak az arcokra.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Játsz velünk, hogy megnyerhesd a 2 napos családi pihenést a Velence Resort Spa-ba!
Írd meg nekünk az info@happyfamily.hu mailcímre, hogy mi a Velence Resort Spa kedves kabalafiguráinak neve!

A nyereményjáték időtartama: 2019. november 30. (szombat) 12:00 órától 2019. december 2. (hétfő) 19:59 óráig; Sorsolás: 2019.12.02. kedd 12.00
Játékszabályzat

 

MEGOSZTÁS