ENGEDD BE A NAPFÉNYT!

….Csak közben védd a bőröd! Régóta ismert tény, hogy az UV védelem esszenciális a bőr korai öregedésének és a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésében. De nemcsak az UV szűrők fontosak hanem az is, hogy a választott termék kiváló minőségű és innovatív legyen, és lehetőleg bőrgyógyászok, gyógyszerészek szakértelmével készüljön. Ezért érdemes a gyógyszertárban keresgélnünk.

Megújult Uriage napvédők, egyenesen a patikákból!

A kizárólag gyógyszertárakban kapható Uriage Bariésun fényvédők idén nemcsak kívül, de belül is megújultak. Az innovációnak köszönhetően még korszerűbb és hatékonyabb védelmet nyújtanak a bőrünknek, most megmutatjuk hogyan:

A legfontosabb az OPTIMÁLIS FÉNYVÉDELEM: négy ultra teljesítményű minimalista szűrő komplex segíti a termékeket. Nagyon széles tartományban véd a rövid, és hosszú UVB, és UVA sugarak ellen, mindezt biztonságos, jól tolerált, endokrin rendszert nem zavaró filterek nélkül.

BARIÉSUN SZABADALOM:

Speciális filmképző védelmet ad a bőrnek. 2 polimer szabadalmaztatott kombinációja (PVP+ polyquaternium), mely segíti a filterek penetrációját az epidermisz felső rétegeibe. Ez tényleg fontos, hiszen javítja a termék fényvédő, és vízálló tulajdonságát is. Az Uriage Termálvíz bizonyított és egyedülálló ásványi anyag és nyomelem tartalmú, amely egyrészt megerősíti a bőr barriert, másrészt védi a DNS-t.

TELOMERVÉDŐ SZABADALOM:

A spirulina kivonat nagyon gazdag phycocyanin (növényi pigment) tartalma csökkenti a sejtkárosodást azáltal, hogy korlátozza az UV sugárzás, és a kék fény okozta rövid telomerek képződését. Megelőzi a sugárzás okozta bőröregedést.

MEGERŐSÍTETT SEJTVÉDELEM:

Antioxidáns hatású UTW+ E vitamin

DEHIDRÁCIÓ ELLEN:

Aquasponginok fenntartják a sejten belüli hidratációt. Polydecének, melyek csökkentik a felületi párolgást.

URIAGE SZÍV TENGER

A Bariésun család termékeinek nincsen hatása a korallzátonyok és a planktonok élővilágára és ezt tudományos kutatások és vizsgálatok támasztják alá.