Embryolisse – Sztár termék a színfalak mögött

Az Embryolisse egy valódi francia sikertörténet, ami 1950-ben kezdődött, a Lait-Crème Concentré, azaz a tej-krém koncentrátum megalkotásával. A termék mára meghódította a világot, a kultikus státuszhoz azonban kalandos út vezetett. Egy párizsi klinika falain belül született meg, máig patikák forgalmazzák, mégis a világ vezető sminkmestereinek vált nélkülözhetetlen csodafegyveréve. Sokáig orvosi javallatként terjedt, utána a jól értesült színésznők, modellek, európai bárónők titkos szépségtrükkjeként, mára pedig nem hiányozhat a kifutók és a vörös szőnyegek legcsodásabb sminkjei alól, legyen szó Párizsról, New York-ról, Milánóról vagy Hollywood-ról.

Napjainkra már egy széles körű, teljes bőrápolási termékskálával rendelkező márkává nőtte ki magát, világszerte több millió eladott termékkel. A márka filozófiája 1950 óta változatlan: megadni mindent a bőrnek, amitől az egészséges, fiatalos és gyönyörű lesz. Az Embryolisse termékeinek egyedülálló különlegessége, hogy egyrészt bőrgyógyászok és gyógyszerészek használják és ajánlják, másrészt a szépségápolás világában, elsősorban a sminkmesterek körében is igazi sztár termékekké váltak.

A divatbemutatók kulisszái mögé nézve gyorsan rájövünk, hogy mik az állandó elemek. A gyönyörű ruhák és modellek, a már-már káosznak tűnő sürgés-forgás… és az Embryolisse szinte minden sminkasztalon. Az Embryolisse szigorú előírások alapján választja ki az orvosi és a kozmetológiai világ által elismert összetevőket, melyeket bőrgyógyászati aktív hatóanyagokkal kombinál. Ennek köszönhetően az összes terméket érzékeny bőrűek is használhatják.

A száraz és érzékeny bőr speciális problémáinak megértése az Embryolisse legfontosabb célja. Kifejezetten erre a bőrproblémára kifejlesztett termékek egyszerre képesek védeni, helyreállítani és hidratálni a bőrt, úgy, hogy szükséges tápanyaggal látják el. Igazi megkönnyebbülés az érzékeny bőrrel rendelkezők számára, tökéletesen nyugtatják a sérült, érzékeny területeket, irritált és viszkető bőrfelszínt. Megújító és nyugtató balzsamos textúráiknak köszönhetően a bőr visszanyeri komfort érzetét és egészséges lesz.

Egy megfelelően hidratált bőr visszatükrözi a fényt, a bőr felszíne sima. Az optimális mennyiségű víz bevitele az első lépés a ragyogó és egészségesen tündöklő arcbőr elérése érdekében.

Lait-Crème Concentré

A Lait-Crème Concentré ideális hidratáló ápoló termék minden körülmény között, bármely testfelületre: arcra és testre egyaránt, minden bőrtípusra. Megalkotása óta a márka kultikus termékévé vált, mely megtestesíti az Embryolisse valódi értékeit: óvja a legérzékenyebb bőrt is (köszönhető ez a szigorúan összeállított formulájának és az állandó gyógyszerészeti felügyeletnek).

Természetes eredetű aktív összetevőkben gazdag, mint a shea vaj, a méhviasz, a szója protein és az aloe vera. Többfunkciós bőrápoló, egyrészt használható smink bázisként, mely hidratálja és védi a bőrt, másrészről lehet akár egy szépség maszk vagy arctisztító, akár sminkeltávolító. Nyugtatja a bőrt napozás, valamint borotválkozás után.

A krém használatával a bőr rugalmas, feltöltött, sima és puha tapintású lesz.

A szájhagyomány útját lassan elhagyva, a tízmilliomodik eladott terméken is túl, mára minden kontinensen jelen van. 16 országban kapható, köztük 2018 óta itthon, Magyarországon is.

Tudj meg többet a márkáról és a termékekről itt.

A HFEMBR19 kuponkóddal 25% kedvezménnyel vásárolhatsz webshopjukon
2020. február 15-ig!*

embryolisse.hu

* Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és az akciós csomagokra nem vonatkozik!