Élvezd a nyaralást családoddal és gazdagodj gyönyörű emlékekkel a horvátországi Opatija riviérán!

Használd ki a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket, és tölts csodálatos napokat szeretteiddel!

Nagyon fontos, hogy a szeretteinkkel eltöltött szabadidőt kellemes és tartalmas tevékenységekkel töltsük ki. Egy tökéletes családi nyaraláshoz az a legjobb, ha szeretteinkkel lehetünk együtt egy olyan helyen, amelyet mindannyian szeretünk. A horvátországi Opatija riviéra olyan úti cél, amelyet sok család szeret, és ezért már régóta visszatérő vendégek ebben a régióban, az új családok pedig örömmel fedezik fel ezt a varázslatos helyet.

Az Opatija riviéra rengeteg jó kikapcsolódási lehetőséget tartogat egy családi nyaraláshoz, így ezen a nyáron is remek kínálattal várja vendégeit a felejthetetlen pihenés érdekében

A legszebb családi pillanatokat most tervezzük, ezért érdemes időben választani a rendelkezésünkre álló lehetőségek közül, hogy a legszebben eltöltött szabadidőként emlékezzünk majd az idei nyárra!

A Liburnia Hotels & Villas családi szállodakínálatában szerepel a Hotel Excelsior**** Lovranban, a Hotel Ičići**** Ičićiben és a Hotel Marina**** Mošćenička Dragában. Az idelátogatókat elkápráztatják a gyönyörű strandok és a kristálytiszta tenger – amelyek a legfontosabb tényezők egy úti cél kiválasztásakor -, valamint az ízletes és frissen elkészített ételek is.

Hotel Excelsior
Hotel Icici
Hotel Marina

A családi szállodák a tökéletes nyaralás érdekében számos szolgáltatást kínálnak a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt

A szülők élvezhetik a wellness szolgáltatások nyújtotta pihentető kikapcsolódást vagy az aktív pihenést, a gyerekeket pedig gazdag animációs programok, nyári örömök és korlátlan játéklehetőségek várják a medencéknél. A Hotel Ičići és a Hotel Excelsior számos tevékenységet kínál a felnőtteknek, akik választhatnak a pilates, az alakformáló testedzés (body workout), a keep fit (erőnléti) edzés, a vízi aerobik, az egyéni és csapatsportok és a nordic walking közül.

A Hotel Marina vízi aerobikkal, keep fit (erőnléti) edzéssel, stretchinggel, egyéni és csapatsportokkal, valamint nordic walkinggal várja az aktív pihenést kedvelő vendégeket.

A nap végén a vendégek kellemes nyári légkörben, élőzene mellett szórakozhatnak.

A 4-12 éves gyerekeket a MINI KLUB várja, ahol közösségi játékokon és miniolimpián, táncos és tematikus bulikon, arcfestésben, kincsvadászatban, kreatív műhelyekben, társasjátékokban, filmnézésen és jégkrém partikon vehetnek részt

Hotel Icici

A 13-17 éves gyerekeket a TEENS CLUB a számukra megfelelő szórakozási lehetőségekkel várja: PlayStation, Xbox One Kinect, asztalitenisz, bocsa, darts és egyéb csapatjátékok közül válogathatnak. A Hotel Ičićiben darts és biliárd, asztali foci és asztalitenisz versenyek, társasjátékok, FIFA versenyek és táncos tevékenységek közül választhatnak a gyerekek.

Tervezd meg és foglald le nyaralásotokat még ma, mert a családdal töltött fantasztikus pillanatok a legértékesebbek

Csodálatos családi nyaralást kínálnak a Liburnia Hotels & Villas szállodái, amelyeknek ajánlatait megtekintheted a liburnia.hr oldalon.

Medveja

Promóció