Élő kozmetikumok a DRHAZI-tól

Az innovatív 100% természetes kozmetikumokkal sejtszintű bőrmegújítás és hatékony arcfiatalítás érhető el. Jellemző a bőrazonos struktúra, gyógynövény és aromaterápia, nanopeptid terápia és a kolloid kristály terápia. Cél, hogy minél intenzívebb hatást érjünk el anélkül, hogy ártanánk a bőrnek, a szervezetnek.

PURE – Hipoallergén bőrregenerálás

A világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait felhasználva készül. A hatóanyagok célja a bőr mély szintű regenerálása. Bőrazonos és hipoallergén anyagokat tartalmaz, – növényi kivonatok és illóolajak nélkül – melyeket a legérzékenyebb sérült bőr is tolerál.

További információk : https://drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-illatmentes-borfiatalito-apolas

Az  AGELESS BEAUTY fiatalító termékcsalád a világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait felhasználva készül – komplex és intenzív hatóanyag kozmetikumok.

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről – hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük és kisimítjuk a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A 12 nanopeptid maximált dózisban intenzív szövetregenerációra képes.

NANOPEPTID TERÁPIA – Az új hírvivő peptidek – a néhány peptidmolekulából álló mini fehérje láncok – funkciójuk szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani.

További információk: https://drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-arcfiatatas

A PERFECT BEAUTY kozmetikumokban a bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel és kolloid kristályterápiával érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről – hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét.

KRISTÁLYTERÁPIA – A fémek kolloid oldásával készült szerves nanokristály hatóanyagok sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják testünk működését. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba DNS szinten tudnak részt venni. PLATINA, IRIDIUM, ARANY, EZÜST, RÉZ ÉS SZILIKA KOLLOID KOMPLEXe maximalizálja a természetes hatóanyagok hatását, hogy intenzív arcfiatalítást érjünk el.

További információk: https://drhazi.hu/drhazi-borszepites/perfect-beauty-bormegujitas

Olvasd el a legújabb cikket az élő kozmetikumokról!

Holisztikus szemlélettel, az okokat megszüntetve és a gyengeségeket erősítve szépíthetjük az arcot, fiatalíthatjuk és frissíthetjük a megjelenést. A különböző technikák és hatóanyagok kombinációjával tartós és hatékony eredmény érhető el. Az eredmény a természetes szépség, az egyéni kisugárzás megváltoztatása nélkül.

További információkat itt olvashatsz: https://drhazi.hu/blog/elo-kozmetikumok