Eljött az én időm!

Nem szeretném fényezni magam, de azért mégis: harmincas nő vagyok, egészen ügyesen és az elvárásoknak teljesen megfelelően manőverezek a család-karrier kettősben.Figyelmes és odaadó anya és társ vagyok – igen, újból kiemelem a részemről nagy műgonddal, éjszakánként készített farsangi jelmezek és születésnapi torták hadát, és bizony életem párjának is mindig sikerül azt beszereznem születésnapra vagy karácsonyra, amire igazából vágyik. Tökéletes lennék? Korántsem. Tökéletességre vágyom? Néha igen…

Úgy döntöttem, itt az idő meglepni magamat is valamivel. Félreértés ne essék: nem élek spártai, önsanyargató életet, simán becsúszik egy-egy csajos este a barátnőkkel, havonta valami közös program a férjemmel és persze rendszeresen a gyerekekkel is, és ügyelek arra, hogy a kicsivel és a nagyobbal is tudjak úgy időt tölteni, amikor tényleg csak rájuk figyelek. De ez az érzés most valahogy más. Valami olyat szeretnék, ami csak rólam szól, és a komfortérzetemet, magabiztosságomat is növeli. Mit szólnék egy kis szépségápoláshoz? Jöhet!

Sem a korommal, sem a külsőmmel nincs nagy problémám, az évek során megtanultam elfogadni magamat, és azzal a változással is megbékéltem, ami a koromból fakad. Nem gondolom, hogy túlzott plasztikai beavatkozásra lenne szükségem – ez távol is áll tőlem –, de egy kis frissítésre, természetes hatású beavatkozásra mindig igent mondok. Jöhet a kényeztetés!Korábban már felmértem a lehetőségeket, és utána is jártam, hogy ha majd egyszer megszületik az elhatározás, olyan szépészeti eljárást keresek, ami természetes hatású, és ami után elismerést, nem pedig döbbenetet látok hites uram és csemetéim szemébe. Így biztos voltam benne, hogy két kezelés jöhet szóba: a FineThreadContouring (FTC-Thread Lifting) vagy a COG szálas arclifting. Igaz,az utóbbi jóval erőteljesebb hatású, de a végeredmény természetes lesz. Ráadásul mindkettő elvégezhető ebédidő alatt, így a családtól sem veszem el az időt, maximum a nyári strandalakomhoz kerülök közelebb,ha egy ebédem kimarad.

Ha nem ismernétek, röviden elmondom: aFineThreadContouring a legújabb és legjobb eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására, biológiai úton felszívódó és antimikrobáns szálakkal, a COG, azaz fogazott bioszálak hasonló elven működnek, mint a vékonyszálas arcfeszesítés, de jóval vastagabbak és erőteljesen fogazottak. Az eljárások egyrészt megelőzésre, másrészt a már kialakult problémák korrigálására alkalmazhatók, és semmi közük a plasztikai eljárásokhoz! Egy hosszabb ebédszünet, 20-25 perc, némi érzéstelenítés, és akár 2 évig tartó hatás az eredménye.

A FineThreadContouring eljáráshoz nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött, biológiai úton felszívódó szálakat használnak. A kezelés előtt érzéstelenítik a bőrt, a tűt a bőrbe, megfelelő, pontosan meghatározott helyekre szúrják, a tű kihúzásakor a szál a bőrben marad, és kész. Tényleg ennyi! És aztán? A szálak PDO (polidioxanon) anyagból készülnek, amit a sebészet több évtizede használ már. Mivel abehúzott szál anyaga biológiai úton lebomlik és teljes mértékben kompatibilis szervezetünkkel, nem okoz semmilyen kellemetlen reakciót. (Teljes felszívódásához 6 hónap szükséges.)

A hatás kettősés igen látványos is: egyrészt az apró tűszúrások beindítják a szervezet természetes gyógyító reakcióit, másrészt a beszúrt fonalak körül kialakul az úgynevezett „idegentest” reakció, melynek hatására kollagén termelődik.

Az arcon végzett kezelés után azonnali hatást tapasztalhatunk, mert a szálak megtámasztják és liftingelik mechanikusan a szöveteket. A hosszú távú hatás kb. 1-2 hónap múlva látható, a kollagén termelődése miatt.

A COG ennél egy kicsit erőteljesebb: ezeket a szálakat az arc bőre alatt elhelyezkedő izmos-kötőszövetes rétegbe, az úgynevezett SMAS rétegbe húzzák be, így lényegesen nagyobb mértékű emelést tudnak vele elérni. A befűzött szálak mechanikusan is megemelik a szöveteket, emellett stimulálják a kollagénrost-termelést, javítják a mikrokeringést, amelynek köszönhetően a bőr belülről kezd megszépülni. Szó szerint! Az emelő hatás után a szervezet reakciója a hagyományos felszívódószálas kezeléshezhasonló, így a végleges hatás hónapok múlva alakul ki, a végeredmény pedig feszes, fiatalos arc.

Belevágtam, és tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel: az eljárás egy kevés érzéstelenítő krém használata után teljesen elviselhető, és simán vissza is mehettem utána dolgozni. Apró bevérzések –icipicik, mint a tű feje– előfordultak, de ezek simán eltüntethetőek finom sminkkel. Apropó, az IMAGE alapozójáról meséltem már? Fantasztikus! A bőröm pedig, kijelenthetem: soha életemben nem volt még ilyen szép. Harmincas nő vagyok, anya vagyok, és tökéletesen érzem magam a bőrömben.

COG szálas arclifting kezelésről bővebben a www.royalclinics.hu oldalon olvashattok, ahol a HAPPYCOG kódot használva májusi bejelentkezés és időpont foglalás után 20% kedvezménnyel próbálhatjátok ki ti is a kezelést.

Szerzőnk: BÁ/Happy Family

Fotók: freepik.com

Promóció