Eljött a szabadtéri játékok ideje

Most már nincs kifogás, itt a jó idő (már ha épp nem mossa el az eső a terveinket), és mehetünk végre a kertbe, telekre, nyaralásra, mindegy csak ki a szabadba. Már csak egy apró probléma maradt, egész pontosan, hogy milyen kinti játékot válasszunk, amivel biztosíthatunk magunknak a gyerekeinknek röpke fél óra játékot. Ennyi idő alatt épp meg tudjuk inni a reggeli kávénkat.

Segítségül hívtuk a MINIPIACOT, ahol a csapat a legjobb, gyerekjátékokat, gyerekszobai kiegészítőket, kozmetikumokat, stb. gyűjti össze, és mutatja be a nagyközönségnek.

AZ IDEI NYÁR LEGBELEVALÓBB SZABADTÉRI JÁTÉKAI

 

  1. Elsőként mindjárt egy különleges játszószőnyeget mutatunk, ami egyben tároló is: csak összehúzod a zsinórját, és már viheted is magaddal a játékokat. A képen látható típus kifejezetten vízpartra, kintre lett tervezve. Az alján megerősített homoknyílás található, ez extra praktikussá teszi a zsákot főleg homokozós és vízparti használathoz.
  2. Készítsétek el a saját fagyitok, úgyhogy a torokfájás egész biztosan el fog majd titeket kerülni J . A PlanToys fagyikészítő szettjével a kisebbek is örömmel játszanak, miközben a finommotoros képességek és a szem-kéz koordináció is fejlődik.
  3. Az egyensúlyozó játékokkal akár több gyereket is le tudunk foglalni egyszerre, de egyedül is játszható, az izgalom garantált. Cél, hogy minél magasabbra épüljön a torony, ne dőljön össze. A képen egy létrákból álló játék látható, kifejezetten nagy méretben, a létrák hossza 18 cm .
  4. A szuperhősök köztünk járnak, most éppen egy szuperkönnyű, vízben is szuperjól használható ( vízbe dobva se merül el) frizbi formájában, ami akár dobod, akár elkapod nem fog sérülést okozni.
  5. A TIKI-TAKA egy különleges célba dobó játék, ami tulajdonképpen a skandináv teke újra gondolva. Kültéren és beltéren is használható, társasággal, vagy akár egyedül is. A medve, az oroszlán, a malac, az elefánt, a pingvin, a majom, a tehén és a macska várja, hogy pont őt találja el a dobóbot.
  6. Valamivel közlekedni is kell nyáron, nem igaz? A képen egy különleges STEIFF triciklit láttok, 2 az 1-ben, azaz könnyen átalakítható futóbiciklivé. Puha ülése levehető, két oldalt cuki mackó mosolyog. Holland tervező tervezte és a hollandok kerékpárszeretete inspirálta. Kézzel készült termék, a legnagyobb odafigyeléssel.
  7. Fújd fel a labdát, csapd a magasba, vagy rúgd el jó messzire. Egy különleges ŰRUTAZÁS tematikájú felfújható labdát ajánlunk a figyelmedbe.
  8. Létezik kinti elfoglaltság homokozás nélkül? Nem nagyon. Vagány színes homokozó szett, környezettudatosan. A játékok újrahasznosított műanyagból készültek, BPA- és ftalátmentesek, igazán különleges darab.
  9. A listánk végére egy valódiindián wigwam sátor került, könnyen felállítható, biztonságos szórakozóhely a legkisebbeknek. Mert bunkizni menő.

Forrás és fotó: MINIPIAC