Éljenek a nyers gyümölcsök és zöldségek!

Elgondolkodtál rajta valaha, hogy sok gyümölcslének miért van egy jellegzetes íze attól függetlenül, hogy milyen gyümölcsből készült? Azért, mert pasztörizáltak. Ezzel szemben a Magyarországon most bevezetésre kerülő Urban Monkey juice és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így juthat el hozzád teljes egészében a gyümölcsök és zöldségek friss íze, valamint azok vitamin-, enzim-, antioxidáns- és mikrotápanyag-tartalma.

It’s raw

Az Urban Monkey-nál hiszünk abban, hogy az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás is lehet menő és finom. Ezért alkottuk meg a kizárólag természetes, gondosan válogatott gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó juice-okat és smoothie-kat. Néhányat közülük megspékeltünk egy kis fűszerrel, de semmi több! Se hőkezelés, se tartósítószer, se színezék.

Urban Monkey nyers gyümölcsök és zöldségekGyümölcsök és zöldségek hidegen préselve!

A gyümölcsök és zöldségek legjava

Az Urban Monkey-nál egy hidraulikus prés segítségével nyerjük ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. Ez lényegében olyan, mintha egy elefánt ugrálna rajtuk. A hidegen préselés is hozzájárul a termékek frissességéhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos. Mivel az összes gyümölcs és zöldség nem áll rendelkezésre frissen az év minden szakaszában, időnként, szezonon kívüli időszakban fagyasztott formában érkeznek hozzánk belőlük.

Hogyan élvezhetjük ilyen sokáig a gyümölcsök és zöldségek friss ízét?

HIDEGEN A LEGFINOMABB!

A kíméletesen feldolgozott gyümölcslé előállítása összetett és költséges. Gyümölcsleveink ezért sem érhetőek el széles körben, csak olyan üzletekben, ahol kiemelten fontos a minőség.gyümölcsök és zöldségek

Urban Monkey nyers gyümölcsök és zöldségekTIPP

Mikor otthon gyümölcslevet készítesz, az egy idő után leülepszik. Ez teljesen természetes, a miénket is fel kell rázni. Akkor se ijedj meg, ha az íz és a szín kis mértékben eltér attól, amit előzőleg kóstoltál. Ez normális, hiszen az egyes gyümölcsök és zöldségek is különböznek. Így kaptuk őket az anyatermészettől, így szeretjük őket.

Odafigyelünk az ökológiai lábnyomunkra is

100%-ban újrahasznosítható PET palack

A leghatékonyabb módja, hogy gyümölcsleveinket eljuttassuk hozzátok, a műanyag palackok felhasználása. (Emlékszel még az óceánban 60km mélyen uralkodó nyomásra?! Képzeld el, mi történne ott az üveggel!) Palackjaink – megfelelő hulladéktárolás- és gyűjtés esetén – már most is 100%-ban újrahasznosíthatóak. De még emellett is törekszünk a fejlődésre. Célunk, hogy az UrbanMonkey palackok gyártásához egyáltalán ne használjunk fel tradicionális (azaz nem újrahasznosított, közvetlenül kőolajból készülő) műanyagot. Jelenlegi palackjaink 75%-ban már rPET-ből, vagy újrahasznosított műanyagból készülnek. Olyan alternatív megoldások iránt is érdeklődünk, mint a növényalapú palackok. Küldetésünk része olyan tervek támogatása, amelyek alternatívák kifejlesztését és a műanyag újrahasznosítását tűzték ki célul.

100% TERMÉKBIZTONSÁG

Az Urban Monkey termékek előállítása során kiemelt figyelmet fordítunk a termékbiztonságra.

Alacsony ökológiai lábnyom

Ha kizárólag helyileg termelt zöldségeket és gyümölcsöket szeretnénk, akkor a legjobb azokat helyi termelőktől megvásárolni és otthon kifacsarni, vagy a közeli bárban elfogyasztani őket. Azonban ha narancsot, banánt, ananászt és más trópusi gyümölcsöket kívánnánk, vagy kedvenc gyümölcseinknek nincsen éppen szezonja, azok általában a tengerentúlról érkeznek Európába. Nálunk, köszönhetően a Hollandiában helyben történő hidegen préselésnek, a vitaminok és tápanyagok a lehető leghatékonyabban és a környezetünket kevésbé terhelő módon jutnak el hozzá.

Hidegen préselt gyümölcslevek

Törekedj az egészséges életmódra, mozogj rendszeresen és táplálkozz tudatosan. Ezt jól kiegészítheted gyümölcsleveink fogyasztásával. Frissítsd fel magad az UrbanMonkey hidegen préselt gyümölcslevek egyikével sportolás után. Egy jó beszélgetés a barátaiddal igazán felszabadító lehet. Az Urban Monkey finom ízével még hangulatosabbá teheted ezeket a találkozókat. Odafigyelsz, hogy mikor, mit, hol és mennyit eszel, iszol? Gyümölcsleveink bárhol és bármikor remek választások.

 • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
 • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
 • Tartósítószer- és színezékmentesek
 • Hőkezeléstől mentesek
 • Nem koncentrátumból készülnek
 • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

gyümölcsök és zöldségekRaw Juice Green Power

250 ml, 899 Ft Alma – Ananász – Kelkáposzta – Spenót – Menta
Összetevők: almalé (49%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), ananászlé (25%), kelkáposztalé (12.5%), spenótlé (12.5%), mentalé (1%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Mango Ninja

250 ml, 899 Ft Narancs – Répa – Mangó – Ananász – Gyömbér
Összetevők: narancslé (58%), sárgarépalé (20%) (sárgarépa, antioxidáns: aszkorbinsav), mangóvelő (10%), ananászlé (10%), gyömbérlé (2%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Re Beet

250 ml, 899 Ft
Alma – Répa – Cékla – Gyömbér – Citrom
Összetevők: almalé (45,5%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), sárgarépalé (30%) (sárgarépa, antioxidáns: aszkorbinsav), céklalé (20%), gyömbérlé (2,5%), citromlé (2%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Yummy Yummy

250 ml, 899 Ft Mandarin – Narancs
Összetevők: mandarinlé (80%), narancslé (20%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Frissítő smoothiek

Számos, a szervezetünk számára fontos tápanyag megtalálható a frissítő gyümölcsökben és zöldségekben. Az Urban Monkey smoothie-k fogyasztása igazán kényelmes és finom módja a napi gyümölcs- és zöldségadag bevitelének.

 • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
 • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
 • Tartósítószer- és színezékmentesek
 • Hőkezeléstől mentesek
 • Nem koncentrátumból készülnek
 • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

gyümölcsök és zöldségekRaw Smoothie Avo Nation

250 ml, 899 Ft
Alma – Avokadó – Banán – Spenót – Citrom – Petrezselyem
Összetevők: almalé (64%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), avokádóvelő (12%), banánvelő (10%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav), spenótlé (10%), citromlé (3%), petrezselyemlé (1%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Urban Monkey nyers gyümölcsök és zöldségekRaw Smoothie Dragon Splash

250 ml, 899 Ft Alma – Sárkánygyümölcs – Maracuja – Banán
Összetevők: almalé (59%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), sárkánygyümölcsvelő (30%), maracujalé (6%), banánvelő (5%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

gyümölcsök és zöldségekRaw Smoothie Mango Punch

250 ml, 899 Ft Mangó – Narancs – Alma – Maracuja
Összetevők: mangóvelő (37%), narancslé (27%), banánvelő (17%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav), almalé (13%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), maracujalé (6%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

gyümölcsök és zöldségekRaw Smoothie Very Strawberry

250 ml, 899 Ft Eper – Banán – Alma
Összetevők: epervelő (44%), almalé (42%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), banánpép (14%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Csatlakozz te is az Urban Monkey közösségéhez!

AZ URBAN MONKEY-NÁL ÜNNEPELJÜK AZ OPTIMISTÁKAT, A BÁTRAKAT, AZ IDEALISTÁKAT, AZ ALKOTÓKAT ÉS AZ ŐRÜLT SZEMÉLYISÉGEKET, AKIK HISZNEK ABBAN, HOGY TETTEIKKEL HOZZÁ TUDNAK JÁRULNI A VILÁG JOBBÁ TÉTELÉHEZ.

#optimisticbynature
Facebook: Urban Monkey
Instagram: @urbanmonkey.juice
www.urbanmonkey.hu

Promóció